[ Rusi @ 27.03.2013. 13:24 ] @
Interesuje me kakav je NS po ovom pitanju. Kako vidim u BG-u ima skola i to ne jedna nego vise da moze licno da se pohadja na nastavama. NS je dosta jak u IT sektoru ali nemaju bas neki izbor kada je u pitanju neko ko hoce da krene samostalno a da pre toga nije isao na fakultet za programiranje.
Od nedavno sam krenuo C da ucim, ok mi ide i sto je jos vaznije zainteresovan sam da ucim dalje. Pa jednog dana na osnovu znanja cu znati u kom smeru da nastavim. Iz tog razloga hteo bi da krenem na neki kurs, ali kako sam gledao i trazio slaba vajda. Znam za dve skole racunara u NS-u (ne znam da li smem da ih reklamiram) koji imaju neke kurseve ali se sve to najcesce ipak svodi u tim skolama da se uci Office i tome slicno.
Tako da bi zamolio neke bolje upucene novosadjane da li znaju za neke kurseve, da li ima u okviru fakulteta PMF i FTN neki kurs itd.

Sto se tice online tu kako vidim postoji it-akademija i comtrade-ova skola. Za it-akademiju vidim da postoji tema ali kao sto rekoh pre bi voleo da negde uzivo prisustvujem nego preko interneta da ucim. Ipak necu bas tolko savremen da budem :) ali u krajnom slucaju i to dolazi u obzir. Do tada na cujem sta moj NS nudi :).
[ gibaracione @ 20.07.2013. 21:55 ] @
Na FTN nema kurs programiranja za osobe koje ne pohadjaju isti, bar ja nisam za to cuo. Ostalo i mene zanima jer sam se takodje bacio u samostalno ucenje.