[ Pioneer cdj 200 @ 07.04.2013. 21:23 ] @
Pomozite jer će da me izludi ovaj autoradio. Uglavnom, čovjek želi uraditi ulaz preko tunera kao što to ja činim. Međutim, proučavam sada service manual, i datasheet od integralnih krugova i sve živo i po svemu ispada da FM tuner uopće nije spojen!? Iz tunera u pretpojačalo ide tek jedna žica AM. A tamo gdje su ulazi u pretpojačalo, osim tog AM idu još vanjski ulaz (za CD changer) i kazetofon. Ostali ulazi su u zraku. Uglavnom, u service manualu ima sve (i sheme i PCB, i oznake integralnih krugova i strelice koje oznacuju pojedine signale) pa evo service manuala: https://dl.dropbox.com/u/103905470/XR-CA400CA410.zip Našli smo način da to uradimo preko kasetofona tako da ga uglavimo da misli da je kaseta uvijek unutra (ako to ne uspije, ubacit ćemo praznu kasetu). Odspojit ćemo žice od motora tako da ne okreće i ne zuji, i prekinut mu vezu s pretpojačalom pa tamo ubacit ulaz. Ako se bude žalio jer motor ne vrti, vratit ćemo, kaže ovaj da mu ne smeta da zuji motor. Ali mene iz znatiželje zanima, gdje je pobogu FM spojen!? |