[ nindza@ @ 10.04.2013. 07:42 ] @
[ nindza@ @ 10.04.2013. 07:42 ] @
[ MagicMaster @ 11.04.2013. 07:10 ] @
Pa šta ti kažu?
Ovo što piše je da su limitirali jer su primetili neobične aktivnosti sa tvojom karticom. Jesi li probao da nju razvežeš i da dodaš neku drugu? Koja je to kartica, neka od onih "ranijih", na mućku? ;) [ nindza@ @ 11.04.2013. 07:28 ] @
Citat: MagicMaster: Pa šta ti kažu? Ovo što piše je da su limitirali jer su primetili neobične aktivnosti sa tvojom karticom. Jesi li probao da nju razvežeš i da dodaš neku drugu? Koja je to kartica, neka od onih "ranijih", na mućku? ![]() Kada pokusam da ih kontaktiram, dobijam generisani odgovor da odem tu i tu stranu i procitam kako da verifikujem. Kada ih pitam a sta verifikujem kada mi je nalog verifikovan od otvaranja. Dobijem isti odgovor da odem i da verifikujem nalog ![]() ![]() A od kada mi je nalog otvoren koristio sam kao i dan danas Payoneer Master Card karticu, sa njekom od njih sam i verifikovao. Ali kada mi je istekla zaboravio sam da je obirsem i da odmah dodam novu. Kada mi je sada stigla nova Payoneer kartica lepo i uredno je dodao, oni poskidali kao i uvek dolarice i sve je bilo ok. Nalog je verifikovan ![]() Dok mi se skoro nije ovo cudo pojavilo, onda sam dodao i neteller i epayments cisto da vide da imam nove kartice ali i dalje nista. Naravno tu je i Payoneer USA Bank Account ali opet nista. E da ja mogu da povucem novac na USA Bank Account i sve to radi norlano samo stoji, ali nemogu nista da platim. [Ovu poruku je menjao nindza@ dana 11.04.2013. u 08:40 GMT+1] Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|