[ IonX @ 16.04.2013. 21:18 ] @
Nešto čudno mi se dešava od skoro. Na novom računaru novi w7, a imdb je nešto skoro menjao u dizjnu i ko zna još čemu, tako da mi se sad često dešava dok pretražujem (search) filmove, da dobijem blank screen. Ako onda link sa tog "praznog screena, prekopiram, u skoro bilo koji anonym proxy (hidemyass, anonym.to, ninjacloak.com, anonproxy.eu...itd) dobijam stranu bez greške, kako i treba. Kao da je moj IP problem (kod sbb-a) btw ako odem na imdb matičnu stranu, otvori se ok, 90% lnkova se otvara takođe, samo pretraga nikako. Da vam opišem na primeru: ![]() U polje za pretragu kucam npr "die hard". On mi izbaci ponuđene najverovatnije rezultate u vidu padajućeg menija. Ako kliknem na bilo koji od tih linkova iz menija, sve je OK. Ali ako želim da vidim više rezultata, pa pritisnem "Enter" ili kliknem na dugme ![]() Ako sad prekopiram sadržaj adress bara na bilo kojem anonim proxy sajtu ( http://www.imdb.com/find?q=die+hard&s=all ), dobiću ono što sam hteo iz prve (recimo preko hidemyass.com): ![]() Prečešljan računar na viruse, trojance i gamad. Probao sa isključenim av i firewallom. Probao sa 4 različita browsera, brisao istoriju, keš i kolačiće. Menjao dns podrazumevana setovanja. Rezultat: ništa. |