[ c4551u5 @ 21.04.2013. 21:40 ] @
Da kažem samo na početku da sam o SBB-u imao vrlo dobro mišljenje do sada...

Elem, koristim već nekoliko godina SBB, uglavnom najbolji mix paket TV HD + internet i bio sam zadovoljan.
Ali počelo je prošle godine da se dešava da mi sve radi super, i onda se pojavi ekipa SBB, nešto čačkaju u zgradi sa instalacijama i kad odu, pokvari mi se signal. Onda moram da zovem podršku, pa onda dođu, nameste nešto i ok. Posle nekog vremena opet ista priča, i onda u razgovoru sa komšijama skapiram šta rade - iz nekog razloga nije dovoljno jak signal svima pa onda "rotiraju" korisnike, ko se buni - oni dođu i njemu nameste da radi, pa onda se neko drugi buni... i tako u krug.
To se dešavalo prošle godine i onda se situacija stabilizovala. Do prošlog četvrtka. Znači sve je radilo OK, i odjenom nestaje mi signal - vidim da su opet tu i nešto rade sa instalacijama. I posle par minuta se vrati slika na TV-u ali nema interneta. Ja zovem podršku, kažu mi da se radi na "poboljšanju sistema" i da se strpim malo. Ja rek'o OK. I tako iz dana u dan, kažu biće do 5PM, biće do kraja večeri, probajte da resetujete modem...
Na kraju, rešim da pogledam šta su uradili sa mojim kablom - i ne verujem! Stavili su high pass filter - tj. ukinuli su mi internet. Skinuo sam filter i odmah je proradio internet.

Znači plaćam više od 5000 DIN mesečno, oni mi isključe internet i LAŽU ME da imaju neki tehnički problem na kome rade!?!!
[ StfnMM @ 15.10.2013. 15:43 ] @
Kompanija Kolberg Kravis Roberts (Kohlberg, KKR) saopštila je danas da je potpisala konačan sporazum o preuzimanju SBB/Telemah grupe (Telemach) od kompanije Mid Jurop partners (Europa Partners).

http://www.blic.rs/Vesti/Ekono...12825/SBB-dobio-novog-vlasnika