[ IIacaII @ 29.04.2013. 13:20 ] @
Ja sam naseo na njihovu reklamu i kliknuo na oglas "uplati 10€ dobiješ 50€".Kad sam uplatio 10€, u dinarima pošto je to bila jedina opcija plaćanja, nisam dobio ništa. Na moje pitanje neki lik iz Google mi se obratio i rekao da moram da unesem promotivni kod koji se nigde ne spominje u oglasu. Uz to je napomenuo da ću ako nemam promotivni kod morati da ga unesem (odakle ?) i ponovo uplatim 10€, al uplatiću im patku.
[ cyBerManIA @ 29.04.2013. 16:30 ] @
Najlakse da okrivis nekog za svoje nemarluke.

Kad kliknes na reklamu otvori ti se strana gde se pojavi polje za unos emaila i gde jasno na nasem jeziku pise:

(screenshot polja, da ne radim bzvz scr cele strane)

Mogu da ti posaljem promotivni kod ukoliko ti je i dalje potreban.

Iznos od 10e su morali da stave kako bi se sprecile malverzacije koje su se desavale pre ~5+ godina.
[ IIacaII @ 29.04.2013. 20:04 ] @
Nigde ne stoji jasno napisano da je potrebno obavezno uneti promotivni kod da bi se dobilo tih dodatnih 40€ !!
Poslao sam im ovo, čekam odgovor.
[ IIacaII @ 29.04.2013. 20:55 ] @
Citat:
cyBerManIA:
Najlakse da okrivis nekog za svoje nemarluke."NEMARLUKE" ???
Prijatelju "nemaran" označava nešto drugo a ovo više liči na obmanu, jer kako drugačije da protumačiš da se traži nešto što nije eksplicitno navedeno kao obavezno ?? I da onda dobiješ odgovor da moraš ponovo da uplatiš jer si propustio to da uradiš prvi put jer je obavezno ??
Ipak drugi put razmisli pre nego što progovoriš jer nisi pozvan ovde da daješ tvoje mišljenje, ja sam ovo postavio da upozorim druge a ne da ti lečiš svoje komplekse.
[ cyBerManIA @ 30.04.2013. 01:17 ] @
Kada si kliknuo na oglas, na landing stranici na 3 mesta pise da moras da uneses promotivni kod, dok se rec promo kod spominje na 6 mesta. Cak je i prvi korak slanje promo koda.

Citat:
IIacaII: Ipak drugi put razmisli pre nego što progovoriš jer nisi pozvan ovde da daješ tvoje mišljenje


Ovde sam da dam svoje misljenje, jer tudje ne mogu da dam.
Prevara nije jer znam dosta njih koji su uspesno aktivirali svoje promo kodove, licno ili preko neke agencije zato sto nisu znali sami.
[ IIacaII @ 03.05.2013. 22:45 ] @
Rekao sam da nema potrebe da filozofiraš ali ne vredi izgleda, nigde nisam govorio ni o kakvoj prevari tako da je taj pokušaj da mi to nakačiš promašaj. Namera mi je bila ukažem da je neophodno uneti promotivni kod odmah da bi dobili dodatnih 40€, ako meni to nije bilo jasno verovatno još nekom nije.
Drugo, iz slike koju sam postavio se vidi da postoji greška u obradi poslatog koda i od Googlea sam dobio potvrdu da je greška do njih i drugi kod. Znači agencije koje reklamirate će ostati uskraćene za moj novac, pošto mi je i momak iz Google podrške poslao link za dotične agencije.
Zadrži svoj kod za sebe.
Što se mene tiče možete zatvoriti temu.


[ cyBerManIA @ 06.05.2013. 19:40 ] @
Ponudjen k'o pocascen. Srecno oglasavanje na netu.
[ Deni web dizajn @ 21.05.2013. 15:38 ] @
Mi koji smo upoznati kako adwords radi izgleda nam to lako dok video sam masu puta gde ljudi ne svate najbolje i urade sto i covek gore.

Pa on nije upoznat najbolje sa tim to mu nije posao i nije on nista kriv.

Google podrska je trebala reci evo Vam link za kod ili poslati kod.

Meni se cak desilo da nisu dali kredit i ako sam ubacio kod saljem im mail i oni izvinite problem je resen i kredit od dodatnih 40eura se pojavi.

Ako nekom trebaju kodovi imam ih ja i mogu ih dati svakom ko se prvi put oglasava dzabe naravno.Neka se samo javi na pp...

Da ne bude da ja sad nesto kudim Google oni su najbolji pretrazivac jako ozbiljna firma. Ali bi mogli da imaju malo vise razumevanja za pocetnike.