[ zoran_ets @ 06.05.2013. 10:41 ] @
Imam problem sa youtube-om (nece da mi ucita vise od 1min i 30 sec svaki klip),imam dosta slobodne memorije tacnije imam samo tri aplikacije inspalirane i (barem tako pise) oko 2.5GB slobodno(pre ovoga sam instalirao neke aplikacije ali sam ih obrisao,pa se sada plasim da ih slucajno nisam dobro obrisao (isao sam samo na uninstal)),takodje imam problem sa update-om vremenske prognoze pise "No network connection available .Please try later" a pritom mi je ukljucen Wi-Fi. Jednom sam odradio slucano update sistema i od tad imam problem sa youtube-om. I jos nesto bih pitao,malo sam koristio kameru za slikanje (cisto da isprobam),pa sam slikao sve i svasta ,naravno te slike sam obrisao iz foldera camera koji se formira u galeriji,e u cemu je proble? Te fotke su se stvorile u jos jednom folderu ,a taj folder ne mogu da obrisem,kako da obrisem te fotke (u donjem desnom uglu foldera stoji znak picase). Pitanja mozda jesu malo smesna ,ali imajte razumevanja jer mi je prvi Android :D
[ zoran_ets @ 06.05.2013. 10:45 ] @
Zamolio bih jos za ime nekog programa koji vrhunski cisti telefon od raznih nepotrebnih fajlova :D
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 06.05.2013. 11:06 ] @
YT puštaš preko YT aplikacije ili preko browsera? Probaj preko onog preko čega nisi puštao do sada.

Fotke sa Pikasinom ikonicom znače da su se te fotke sinhronizovale sa Pikasom na tvom Google nalogu. Kad odeš U Settings i Accounts možeš tu isključiti sinhronizaciju fotki sa Googleom.

U principu je dovoljno ići na Uninstall aplikacije. Jedan developer mi reče da se tako isto briše i cache aplikacije. Ja navikao da koristim Titanium Backup baš za brisanje keša, pa onda i deinstalaciju aplikacije.

Ranije sam imao SD Maid instaliran za čišćenje sistema, ali to nisam dugo radio, a to je mislim jedini app te namene koji sam imao, pa ti ne mogu reći da li je najbolji, ali radi posao da nađe neke repove.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 06.05.2013. 11:49 ] @
Probaj i Clean Master pre. On je potpuno free, za razliku od SD Maida, kome sve funkcije nisu dostupne u free verziji.

https://play.google.com/store/...ails?id=com.cleanmaster.mguard
[ zoran_ets @ 06.05.2013. 14:12 ] @
E ovako YT sam pustao i preko aplikacije i preko browaera i preko jednog i preko drugog ista situacija ,stane na 1 min i 30 sec :( Za boravio sam da napomenem da sa pkusao i kod druga i sve je isto. A -V-O-Y-A-G-E-R- odradio sam ono sto si mi rekao za slike ali nista ne vredi. Da li postoji mogucnos da ga vratim na fabricka podesavanja tj na nivo na kojem je bio kad je izasao iz fabrike ili da jos uvek trazim resenje ?
[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 06.05.2013. 14:22 ] @
Factory reset ti neće vratiti softver na prethodnu verziju. To bi mogao jedino ako rootuješ telefon, pa staviš neki drugi ROM.

Evo ti do kraja uputstvo kako da se rešiš sličica sa Picase
http://android.appstorm.net/ho...casa-albums-from-your-gallery/
[ zoran_ets @ 06.05.2013. 14:46 ] @
Resen problem sa slicicama :D Hvala puno :D
[ zoran_ets @ 06.05.2013. 14:56 ] @
Na slican nacin kao i sa slikama (Drugi korak na vec postavljneom linku ) sam resio i problem sa vremenskom prognozom pa sam pokusao na isti nacin da resim problem sa YT ali nisam uspeo.