[ PavleK86 @ 31.05.2013. 09:45 ] @
Posjedujem telefon XPERIA Go, fabricki ROM, JellyBean 4.1.2.
Kada me neko zove, telefon prvo vibrira nekoliko puta, i tek onda pocinje da zvoni. Nekada je to 4-5 puta, nekada 10. Melodija koju koristim je jedna od onih koja je dosla uz telefon, nije neka koju sam ja skinuo. Nekada (meni se cini vrlo rijetko) se desi da pocne odmah da zvoni, nema pravila.
Telefon sam odmah po kupovini update-ovao na ovu verziju uz pomoc fabrickog software-a (Sony PC Companion). Na fabrickoj verziji je radilo OK.

Radio sam i factory reset, bilo je sve u redu neko vrijeme, ali je sada opet poceo da budali.

Ako je neko imao slican problem, molim za pomoc.

Pozdrav
[ despot77 @ 31.05.2013. 11:55 ] @
Vjerovatno ti je uključen "STAMINA mod", lafo nekakav mod za štednju baterije... isključi ga pa vidi di da li se opet javlja problem...to ti je u "Power menagment-u"
[ PavleK86 @ 31.05.2013. 13:17 ] @
Citat:
despot77: Vjerovatno ti je uključen "STAMINA mod", lafo nekakav mod za štednju baterije... isključi ga pa vidi di da li se opet javlja problem...to ti je u "Power menagment-u"


"STAMINA mod" je ukljucen, ali se aktivira tek na 30%, tako da ne vjerujem da je do toga. Vise mi se cini da je ovo neki bug, ili da telefon koci!?
Nakon sto sam ugasio telefon i upalio ga (nisam vadio bateriju jer na ovom modelu to nije moguce) poceo je da zvoni normalno!? Do kad ce ne znam