[ alexmm @ 18.06.2013. 18:05 ] @
Postovanje, -------- Typo3 -------- Potreban mi je Typo3 profesionalac. Radimo za strano trziste , i dosta ljudi mi se javlja sa zahtevom izrade siteova , ali da cms bude typo3 ! Kako me isti ne interesuje, odlucio sam ovde potraziti nekoga ko bi se prikljucio timu, i samim tim ne bih vise odbijao ovakve ponude! Dakle: "internet prezentacije sa 5 sekcija + Kontakt, Impressum, Sitemap.HTML+CSS etc.. CMS System - Typo3" Tako kazu....:) Mesecno mogu obezbediti izmedju 3 i 4 projekta, koliko vidim da stize, kasnije verovatno i vise... ------ PHP ------ Takodje, potreban mi je iskusan Php programer koji bi bio tu ukoliko mi ne mozemo postici sav posao, ili je neko bolestan, na odmoru, etc... Php-ovac radi na sledeci nacin: Od mene dobija sav materijal, uredno skockan Psd file, fotografije, textove, uputstva i zelje klijenta. Radi se na "neutralnom " serveru/domenu koji ja obezbedjujem. Placanje:30%+30%+40%. Avans 30% + nakon nedelju dana 30% + 40 na kraju kada site bude funkcionalan i online na klijentovom serveru. Moze i 50+50, u zavisnosti od obima posla. Kao i svuda, moraju postojati neka pravila igre a nasa su: - Sve se zavrsava za najkasnije za 15 radnih dana! Bio to e-commerce site , typo, html5, software, Animacija, Nebitno... - Psd file je potrebno bukvalno "precrtati". - Komunikacija: Skype. - Vase Radno Vreme me ne zanima. Bitno je zavrsiti projekat u dogovorenom roku i da klijenti budu zadovoljni.Naravno, potrebno je svakodnevno biti online barem 2 sata i "preci zadatak". - Subota i Nedelja- NE cujemo se! - Izuzev da je nesto jako bitno predati za ponedeljak u 8:00h ! - Pedantnost, preciznost, brzina i postovanje vremenskih rokova i zelja klijenata, znanje engleskog Obavezno! Veliki + znanje Nemackog jezika! - Placanje:Avans:30% + 30% + 40%. Moze i Avans50% + 50%. Prednost, naravno, imaju invalidi & studenti & nezaposleni roditelji ! Molim zainteresovane da se jave na mail: [email protected] Svako dobro, Alek [Ovu poruku je menjao alexmm dana 19.06.2013. u 14:54 GMT+1] |