[ vlador @ 25.06.2013. 21:37 ] @
Upravo sam kupio Quadro DVD-969 posto je njegov prethodnik, Quadro DVD-966 otisao u zasluzenu penziju. Kontao sam da ne moze biti mnogo razlike izmedju ova dva modela, a prethodnim sam bio prilicno zadovoljan, right? E, pa wrong. U startu su me iznervirale 3 stvari:

1. Raniji problem sa Quadro plejerima je bio taj da naziv fajla sa titlom mora biti isti kao naziv video fajla. Sada su odlucili da to "poprave", tako da se titl bira prilikom pustanja filma - SVAKI PUT. Znaci, cak i ako su nazivi fajlova isti. Ovo nije toliki problem kada postoji jedan ili par filmova u folderu, ali moze biti vrlo iritantno u slucaju 20-30 epizoda neke serije.

2. Premotavanje (Fast Forward/Backward) XVid fajlova ne radi, sa drugim formatima nisam jos probao: "odvrti" par sekundi, a onda zamrzne sliku i toliko uspori da je sporije od obicnog play.

3. I dalje je tu problem sa odsecanjem naziva fajlova u listi, ali jos gori (14 karaktera za fajlove, 8 za foldere!), posto su na desnu skoro polovinu ekrana protracili na opcije za shufflovanje.

Na netu nista nisam mogao da nadjem pre kupovine, pa mozda nekome ovaj moj rant pomogne. Toliko sam se iznervirao da mi dodje da ga vratim, sto inace nikada u zivotu nisam uradio.

Ili, da li mozda negde moze da se nadje firmware?
[ vlador @ 14.12.2013. 10:44 ] @
Mali update: firmware nikada nisam nasao, problemi su i dalje ostali, ali nekako sam naucio da zivim sa njima. Medjutim, sada, ni 6 meseci posle kupovine, je crkao USB port.

Quadro DVD-969 zaobilaziti u sirokom luku.