[ codemaker @ 27.06.2013. 21:09 ] @
| U zadnjih par nedelja, moj AP povremeno prestane da obezbeđuje Wi-Fi konekciju. Moram da ga isključim iz struje i posle 10-tak sekundi ponovo uključim i onda radi.
Dužina koliko radi nije stalna, nekad satima radi a nekda u toku sat vremena ume da prestane.
Predpostavljam da je došlo vreme za kupovinu novog?
Ima li neko ideju šta se dešava?
Hvala
|
[ tandrkalo1 @ 27.06.2013. 21:33 ] @
Koji model tacno?
[ codemaker @ 27.06.2013. 21:36 ] @
WR542G
[ hobbista @ 27.06.2013. 21:47 ] @
Mene je tako zezao onih vrelih dana. Rešenje je bilo da ga postavim uspravno, i onda radi (i ne bude vreo). Pretpostavljam da mu se bliži kraj (isti ruter je u pitanju).
[ codemaker @ 27.06.2013. 22:30 ] @
Ovaj moj AP nije uopšte vreo niti je topao.Pošto je radio oko 2 godine, ne bi me čudilo da polako "ispušta dušu".
Mada, ne razumem što ne "izduši" lkepo odjednom, nego me cima na rate.
I šta tu uopšte ima da izdušuje - valjda ili radi ili ne radi?
[ tox master @ 27.06.2013. 23:59 ] @
Kako prestaje da radi,ne vidis mu signal ili si nakacen na njega ali nema protoka?
Ni meni nema logike da polako "ispusta dusu",vec kako kazes ili radi ili ne.
Probaj prvo da ga resetujes totalno i podesis sve ispocetka a onda probaj da mu ubacis firmware ponovo,po mogucnosti neki noviji ako postoji.
[ ivan_sim @ 28.06.2013. 00:18 ] @
I ja imam slican problem sa 543g
Radi u ap modu, desava se da signal ima ili ne salje net.
Ili radi wireles a na lan port jednostavno nema net. Komp vidi ruter, otvara ga ali ovaj ne propusta net.
Sam od sebe zaglupi. Reset resava problem ali za kratko vreme opet isto.
[ codemaker @ 28.06.2013. 00:35 ] @
Problem se manifestuje tako što nijedan uređaj koji se kači na Wi-Fi preko tog AP u kući, nema više internet uopšte jer nema signala.
(Laptop, dva telefona, tablet...)
Kad isključim AP iz struje i vratim, svi uređaji ponovo imaju signal i time i internet
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.