[ Chojba @ 28.06.2013. 12:01 ] @
Zdravo svima!

Nudim gostujuće članke iz self-help kategorija(samopouzdanje, motivacija, produktivnost, komunikacija, uspeh, lifestyle...) svim sajtovima koji bi ih prihvatili(blogovi, magazini itd), trazim samo jedan link po dogovoru. Gde može ja bih gađao keyword, gde ne može navođenje linka do sajta kao autora je takođe prihvatljivo.

Na ovom blogu za koji skupljam linkove takođe dozvoljavam gostujuće članke. 1-2 linkova po članku.

Sa srodnim sajtovima moguća i razmena linkova. Trenutno 100-300 poseta dnevno, ali sajt je star samo par meseci, i do sada se poseta mesecno duplirala.

Napomena: u pitanju je domaći sajt. URL sajta na PM.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nudim gostujuće članke svima koji će na neki način linkovati do mog sajta sa citatima. Apsolutno nikakav off-site SEO nije rađen, pa trenutno prihvatam linkove ka njemu sa bilo kog sajta. Napisaću članak na skoro svaku temu(self-help, tehnika, zabava...) u zamenu za link sa tog ili nekog drugog vašeg sajta. Može link u sidebaru ili link u nekom članku(ako bude izvodljivo).

Napomena: u pitanju je domaći sajt. URL sajta na PM.
[ Nebojsa Milanovic @ 29.06.2013. 01:16 ] @
Pojasni malo detaljnije šta želiš, kako bi ti članci izgledali, itd.

Pazi, govorim samo o tome kako bi ti članci izgledali na ES-u, a da ti ova tema na ES-u stoji kao nekakav oglas, to neće moći.

[ Chojba @ 29.06.2013. 18:05 ] @
Ja sam vec video u SEO pod-forumu mesto gde se ljudi dogovaraju o gostujucim clancima (http://www.elitesecurity.org/t464189-Gostujuci-clanak), pa sam mislio da je ovakva tema na neki nacin dozvoljena.

Sad kad bolje razmislim ovo i jeste oglas neke vrste... Moze post u trash slobodno...

Pozdrav.
[ Nebojsa Milanovic @ 29.06.2013. 22:35 ] @
Ček, ne mora odmah u trash.

Pogledao sam tu temu i koliko vidim ona liči na ovo što si ti rekao, lokalni moderator je odobrio, nije u suprotnosti sa ES-om, tako da je nećemo brisati.

Vratiću je u podforum Pretraživači i SEO.