[ Slavisa.j @ 03.07.2013. 22:43 ] @
Pozdrav , interesuje me da li bi mogao da instaliram Bluetooth na tablet, tablet nema Bluetooth, ali me interesuje postoji li neki nacin da se instalira , da ne bi' morao stalno da ga konektujem na PC da prebacujem recimo muziku.
Hvala unapred na odgovoru.
[ Miroslav Cvejić @ 03.07.2013. 23:51 ] @
Možda je elegantnije rešenje od BT veze, povezivati se preko WiFi.

Instaliraš AirDroid i ako su računar i tablet u istoj mreži, iz browsera računara kopiraj fajlove (između ostalog) do mile volje.
[ valjan @ 04.07.2013. 13:34 ] @
S obzirom da ti najčešće treba USB OTG kabel i drajveri za BT kompajlirani istom verzijom kernela kao na tvom tabletu, mnogo jednostavnija "gimnastika" je da upariš tablet sa PC-jem preko wifi-ja. Danas kada svaki tablet po defaultu podržava wifi, a ako tvoj PC nema podršku za wifi možeš za iste pare kao za BT + OTG adapter naći WiFi dongle, ne znam zašto bi se uopšte mučio sa instalacijom BT-a na tablet. Inače, ja sam pre malo više od godinu dana pričao da mi WiFi ne treba u kući, a sad imam sedam uređaja u kući koji koriste WiFi, i postoji velika verovatnoća da će ih uskoro biti još, tako da bih ti iz sopstvenog iskustva preporučio WiFi kao vezu...