[ palilulac @ 12.07.2013. 23:21 ] @
Je l' neko probao linux mint Olivia? Utisci?
[ calexx @ 12.07.2013. 23:39 ] @
Ja sam malo probao Cimet verziju ali mi se gnome podvarijante i dalje ne sviđaju. KDE postoji kao RC, očekujem svakog časa i finalnu verziju ali ne znam da li da očekujem nešto posebno u odnosu na Kubuntu koji koristim. Tri meseca kasne, još malo pa će Kubuntu 13.10 a ovi još ni prolećnu verziju nisu završili. Neki dan se pojavio xfce ali ni to mi se ne sviđa ... razmazio me windows. ;)
[ pajaja @ 13.07.2013. 00:07 ] @
Citat:
palilulac: Je l' neko probao linux mint Olivia? Utisci?

Sta te tacno zanima? Radi ono sto treba, isto kao i prethodna verzija :)
[ palilulac @ 18.07.2013. 16:26 ] @
Ja teram mint 14 sa mate okruzenjem. Sve mi radi, nemam nikakvih zamerki ali me uvek kopka sta ima u novoj verziji. Citao sam release notes, ali rekoh ako je mozda neko od nasih probao da to podeli sa ostalima.
Generalno, najvise me zanima ako ima kriticnih bugova ali me takodje zanimaju i performanse. Koliko je mozda brzi/sporiji u odnosu na predhodnu verziju.

[ calexx @ 18.07.2013. 18:02 ] @
Ja sam malopre instalirao Mint 15 KDE ali odmah u startu mali problem, neće da odradi apgrejd ili šta već tj ostane da visi apturl-kde, nije ni tamo ni vamo. :) Vidim da piše po forumu da je neki problem sa reposima ... zato sve manje i probam Mint, deluje mi da nemam nikakvog razloga da ga koristim uz Kubuntu ili neki sličan. Kasni tri meseca za osnovom od koje ga prave, čini mi se da je ipak ekipa koja ga sprema i testira manje ozbiljna nego što mislim da bi trebalo da je.

Za one koji vole cimet ili mate još i može da prođe ali za KDE me Mint sve manje zanima.

Nije mi neki problem da ga malo probam, pun mi je hard raznih linuxa pa može i ovaj da prođe malo testiranje.