[ wheelman @ 14.07.2013. 14:44 ] @
Recimo da je budzet neogranicen za kupovinu stana i da su kriterijumi najbolja gradnja , najbolja lokacija, i jelte sto bolji komsiluk koji biste deo grada izabrali za zivot u Beogradu ?

U nedoumici sam jer cesto u zadnje vreme cujem izraz 'elitni deo grada' .

[ Dexic @ 14.07.2013. 14:55 ] @
NBG, verovatno GPC konkretno. (na NBG je, a prilicno je odvojen od samih bucnih ulica, a ipak na super lokaciji, za sada prilicno otvoren prostor, sto nece biti slucaj vec do kraja godine ka Merkatoru, ali ce sigurno duze ostati otvoren ka reci). Gradnja kvalitetna, strukture odlicne.

Mozda ces naci bolji komsiluk na Senjaku/Dedinju, ako ga ikada budes video :D
A to "elitni", sem za ova dva dela grada je cista prica i pripis epiteta koji nemaju nekog pravog znacaja.
[ test1234 @ 14.07.2013. 20:36 ] @
Recimo Belvil. Zasto. Blizina auto puta i svih mostova a ujedno dovoljno udaljeno. Moze se naci odlican kvalitet gradnje. Odlicna infrastruktura i veoma dobro fukcionisanje komunalnih usluga. Verovatna izgradnja autobuske stanice u blizini.
[ tdusko @ 15.07.2013. 11:11 ] @
Za mene su prihvatljive lokacije u okolini kojih ima prirode i zelenila. Recimo topciderska zvezda, okolina RHMZ-a, potez od Usca ka Hotelu Jugoslavija i eventualno okolina FON-a. To je ono sto se same lokacije tice, a sta se kvaliteta stambenih objekata tice tu nisam dovoljno upoznat mada ono sto vidim spolja je bar meni apsolutno neprihvatljivo s obzirom na cene.
[ wheelman @ 15.07.2013. 21:45 ] @
Kraj kod FON-a je i meni po ukusu . Dok neki delovi Neimara su kao scenografija Kusturicinih filmova a kvadrat papren, mada ima i lepih delova ruku na srce.

A za Dedinje nisam siguran da bih ikad izabrao kao lokaciju za zivot :)