[ Nedeljko @ 22.07.2013. 06:03 ] @
Prijatelj ima problem što ne zna kako da dobije card statement ne bi li dobio 4 cifre koje mu je PayPal poslao ne bi li verifikovao PayPal.
[ mr. ako @ 22.07.2013. 19:52 ] @
Kod koje banke?

Ako ima e-banking, nek' pogleda tamo... ili neka pozove svoju banku telefonom (nek' tazi odeljenje za karticarstvo ili tako nesto, ako ovi u call centeru nemaju pojma) pa pita da mu oni izdiktiraju.
[ neca @ 22.07.2013. 20:25 ] @
Ja sam taj kod dobio u intezi telefonom. Pozvao call centar, dokazao da sam to stvarno ja (ime prezime, adresa staovanja, jmbg), objasnio im sta mi treba, covek mi je izdiktirao telefonom i resio sam problem.
Pozzz
[ mr. ako @ 23.07.2013. 15:13 ] @
Pa ako je Inteza u pitanju, onda moze i e-banking da posluzi ako ga ima. To je najbrzi nacin sa najmanje smaranja.
Ako nema, onda mu ne gine call center i cekanje, pa kad dobije kako mu se zalomi sluzbenik. Ako nema pojma, onda trazi odeljenje za karticarstvo (konkretno u Intezi to pali), pa posto su oni upuceniji, oni mu izdiktiraju.

E sad, bese i ona zajebancija ako ti je verifikacija vezana za sam iznos koji ti skinu sa racuna (kao kod verifikacije naloga MoneyBookers (Skrill)) da moras da cekas da ti se proknjizi, jer Inteza uzima oko 3% vise zbog kursnih razlika, pa ti se prikazuje nerealan iznos na e-bank. U tom slucaju odma' zoves call center i trazis karticare, jer oni mogu da vide koliko je iznos u originalnoj valuti.
[ Djinam @ 16.06.2015. 17:51 ] @
Zdravo, kako bi' se verifikovala na paypal-u, moram da ukucam neke deposit amounts, o kakvim iznosima je rec? Unapred zahvalna.