[ ziwoin @ 31.07.2013. 10:13 ] @
Pozdrav svima,
da li je neko imao iskustva sa registracijom nekog .hu domena. Domen se može registrovati samo u Mađarskoj i u zemljama članice EU.
Mađarski nacionalni registar ima i listu svih njihovih "ovlašćenih" firmi kod kojih se može registrovati, ali ih ima baš dosta. http://www.domain.hu/domain/English/
Već sam imao loše iskustvo sa DotRoll, privuklo me kod njih to što su imali on-line podršku. Popunio sam upitnik koji domen želim da registrujem (ali ono što nisam znao je da moram u roku od 15 dana da platim).
Posle mesec dana kad sam ih kontaktirao, rekli su mi da je taj domen registovan!! I to baš preko njih, taj koji sam ja želeo i još jedan sličan (čisto ako želim da registujem nešto slično).

Tako, ako neko ima iskustva, neka mi preporuči nekog.

Hvala
[ view @ 31.07.2013. 11:42 ] @
Domeni se placaju odmah i to sto si imao mogucnost da platis kroz 15 dana to mi je neverovatno...Pokusaj kod nekih nasih provajdera iz Subotice ili okoline jer koliko vidim neki nude opciju registracije .hu domena

Koliko vidim i jedan hrvatski registar nudi opciju registracije .hu domena.Ako ti treba link javi se na pp jer je zabranjeno reklamiranje.