[ predrag69 @ 02.09.2013. 18:51 ] @
Zdravo. Moj problem je u tome sto mi je kolega s posla nehotice izbrisao kolone u excel tabeli i tako snimio dokumenat. Dali je ikako maguce da se te kolone vrate? Imeno radi se o tabeli koja ima 10000 redova.Ja sam to primetio tek nakon tri dana jer sam bio na odmoru.
[ quicksilver_ @ 12.10.2013. 09:08 ] @
Pozdrav,

Da ne postavljam novu temu jer i ja imam slican problem. Jedan EXcel (2003) dokument je otvoren, izmjenjen i nehotice snimljen. Da li je moguce izvrsiti povrat podataka ? Jako jako je bitan.

Sve se desilo prije 12 h i od tada racunar nije ugasen niti je bilo sto drugo radjeno u Excelu.

Hvala
[ Ivek33 @ 12.10.2013. 13:14 ] @
Citat:
predrag69:Dali je ikako maguce da se te kolone vrate? Imeno radi se o tabeli koja ima 10000 redova.

Nakon klasičnog snimanja (spremanja) bez prethodnih postavki oporavka nekog excel dokumenta 99,999 % nema šanse da se vrati prethodno stanje nakon zatvaranja Excel programa tj. dotičnog file workbook - osim?
- Ako imaš backup file (što je JAKO poželjno)
- Ako si postavio auto-snimanje ( automatsko spremanje datoteka za vrijeme rada ) na svakih X-Y minuta ili slično, pa možda pronađeš prethodno stanje u files koji su skriveni tipa "~naziv.tmp".
[ Ivek33 @ 12.10.2013. 13:17 ] @
Citat:
quicksilver_: Jedan EXcel (2003) dokument je otvoren, izmjenjen i nehotice snimljen. Da li je moguce izvrsiti povrat podataka ? Jako jako je bitan.
Sve se desilo prije 12 h i od tada racunar nije ugasen niti je bilo sto drugo radjeno u Excelu.
Ako si snimio Workbook a nisi zatvarao Excel file tj. Workbook , možeš vratiti na prethodno stanje pomoću button UNDO.