[ član @ 13.09.2013. 12:39 ] @
Da li je neko imao mozda sledeci problem:

desilo se da sam u toku rada telefona izvadio bateriju (bez gasenja). Znam da ne valja to raditi, ali mora sam to da uradim jer mi se upalio alarm (budilnik) na poslu u kancelariji i nije reagovao ni na koji drugi taster. Da razjasnim da ne bude zabune... Imam novi broj tel. i popunjavao sam neki formular gde je trebalo da ubacim broj. mob., pošto ga nisam znao napamet, izvadio sam bateriju iz mob. da proverim da li možda piše na samoj kartici broj... (znam da sam mogao nekoga da pozovem da pa da vidim koji mi je broj tel., al, eto, nisam)
nakon toga, vratio nazad karticu, bateriju, upalio tel. i naravno (pošto je nova kartica) nisam znao PIN napamet... OK, nije mi bilo hitno tad da koristim telefon i mislio sam da ostavim, pa kad dođem u stan ukucaću PIN... međutim, ne znam kako i zašto, uključio mi se alarm koji nisam mogao da isključim ni jednim tasterom, i kao što sam rekao, izvadio sam nagolo bateriju.

Posle par sati kod kuće, vraćam karticu, vraćam bateriju, palim tel. i touch screen ne reauguje kada treba da ukucam PIN! Probam sa drugom karticom, sa trećom (različite mreže)... ista priča. Touch screen radi, jer kada probam da upalim mob. bez kartice, neko vreme stoji "Insert SIM card" i posle toga mogu da koristim mob. (Wi-Fi, aplikacije, i dr.)
DA napomenem da se radi o telefonu HTC Wildfire, ali pretostavljam da se slično može desiti i na bilo kom drugom androidu.

Jel ima neko neki predlog/savet šta da pokušam da uradim (osim kupovine drugog tel :)?