[ jaksap @ 16.09.2013. 16:34 ] @
Pokusavam da podatak koji izaberem iz padajuce liste smestim u tabelu. Sad imam tabelu filmovi sa kolonama naslov, sadrzaj i vreme i nju popunjavam preko forme Code (html): i PHP coda Code (php): $query = $pdo->prepare('INSERT INTO filmovi (naslov, sadrzaj, vreme) VALUES (?,?,?)'); $query->bindValue(1, $naslov); $query->bindValue(2, $sadrzaj); $query->bindValue(3, time()); $query->execute(); i to radi. E sad bih ja hteo da u tabeli dodam kolonu zanr i da je popunjavam tako sto formi dodam padajucu listu za zanr Code (html): <form action="dodaj.php" method="post" autocomplete="off"> <input type="text" name="naslov"/> <select name="zanr"> <option value="akcija">Akcija</option> <option value="drama">Drama</option> <option value="komedija">Komedija</option> <option value="triler">Triler</option> </select> <textarea rows="15" cols="50" name="sadrzaj"></textarea> <input type="submit" value="Dodaj"/> </form> Probao sam sa sledecim kodom Code (php): $query = $pdo->prepare('INSERT INTO filmovi (naslov, sadrzaj, zanr, vreme) VALUES (?,?,?,?)'); $query->bindValue(1, $naslov); $query->bindValue(2, $sadrzaj); $query->bindValue(3, $zanr); $query->bindValue(4, time()); $query->execute(); ali ne uspevam da kad npr. izaberem dramu da mi u koloni zanr upise dramu...Ima li neko ideju |