[ astaroth @ 16.03.2004. 23:56 ] @
| Pozdrav!
Skinuo sam i instalirao OO1.1 za FreeBSD..onaj TBZ sa sajta...sve sam radio kao što bi trebalo..pkg_add openoffice-1.1.0_1.tbz...lepo se to instaliralo u /usr/local/OpenOffice...
Međutim, kad pokrenem "sh setup" u konzoli dobijam :
sh setup
crash_report: not found
Fatal exception: Signal 8
Stack:
Abort trap
Da li se ovo još nekom dešavalo? O čemu se radi?
Kada ovo nije htelo da radi kompilovao sam preko portova...što to traje!!:) I opet ista greška kada pokrenem sh setup!!:(
|
[ papak @ 23.03.2004. 19:34 ] @
koju verziju FreeBSD-a koristis?
i napravi ovo
cd <direktorij oo>
chmod +x setup
truss setup
pa javi sto se vidi
[ astaroth @ 24.03.2004. 22:18 ] @
Na žalost ništa od toga...:( Opet ista greška!! A to mi prijavljuje i kad instaliram preko portova i preko TBZ-a...a BSD je 5.2.
[ MoHicAn @ 31.03.2004. 15:58 ] @
Citat:
astaroth:
Na žalost ništa od toga...:( Opet ista greška!! A to mi prijavljuje i kad instaliram preko portova i preko TBZ-a...a BSD je 5.2.
5.2 nije jos za workstation ...... tj cela 5 grana nije jos za workstation dosta stvari zeza kako kazu ljudi i ima bagova inace ali meni kao server radi super za sada.
[ random @ 31.03.2004. 17:28 ] @
Ne bih se složio, imam 5.2 ovde na jednoj mašini i prilično dobro radi. X, multimedija i sve...
[ astaroth @ 31.03.2004. 19:08 ] @
Slažem se sa randomom...meni je sad 5.2.1 sasvim OK kao WS...sve radi..X, multimedia..baš sve..sem OO..:))) Dobro, tu mi posao vrši AbiWord jer mi samo Word i treba...
Mislim da sam shvatio šta mu je..znam uzrok ali možda neko zna šta sad..naime, OO radi savršeno sve dok ne updatujem gtk_1.2.10_10 na gtk_1.2.10_11...Update je potreban jer taj noviji GTK koriste neki meni bitni programi...znači, dokle god nema GTK 1.2.10_11 OO radi...posle toga ode sve do...možda lupam, možda to nije razlog...ali sam primetio da kad god sam do sad reinstalirao sistem OO radi prefektno sve dok ne stavim GTK...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.