[ NikolaVeber @ 17.03.2004. 13:49 ] @
| Pozdrav!
Zanima me da li je neko radio sa typo3 cms-om (i internim typoScript "jezikom") i kakvi su utisci.
Takodje me interesuje sta je isplativije(vremenski i ekonomski):
Ugraditi neki "glomazni" cms poput ovoga (sa hiljadu opcija) ili sastaviti od nule sa modulima koji postoje gotovi, ili koje imas napisane, eventualno po nesto kodirati od pocetka. |
[ Ilija Studen @ 18.03.2004. 16:03 ] @
Najisplativije je nauciti Typo. Na samom sajtu je receno da se Typo tesko uci (zato mu nisam ni posvetio paznju koju zasluzuje :( ), ali kada se jednom nauci... Mozes i da zamislis :)
Medjutim, ja sam se odlucio da napisem sopstveni CMS, po mojim normama. Na projektu radim vec neka tri meseca uz povremene pauze, napisao sam gomile koda, ali je sistem daleko od neceg upotrebljivog. Mozda sam idiot sto sam odmah predvideo ogroman broj feature-a, ali kad bude gotov... U klasi CMS-ova srednje klase :)
[ starisloven @ 05.07.2007. 08:22 ] @
Sajt
Narodne i univerzitetske biblioteke u Banjaluci je urađen u ovom cms-u. Svidjelo mi se kako izgleda i kako radi. Skinuo sam ovaj cms i pokušao ga u lokalu istražiti, ali mi nikako ne uspijeva da ga instaliram. Stalno dobijam obavještenje da nema localconf.php datoteke, a ona stoji u folderu typo3conf. Razmišljam da odustanem od njega, jer je izgleda komplikovan.
[ pancevac2006 @ 05.07.2007. 22:31 ] @
Upravo sam instalirao Typo3 ver. 4.1.1. i na prvi pogled izgleda vrlo mocno.
Prvi put sam instalirao ovaj CMS i pocinjem da ga proucavam pa cu ovde napisati svoja misljenja.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.