[ dragasn_tkn @ 11.11.2013. 18:03 ] @
molim Vas, dal ima neko projekat sa dokumentacijom zvucne instalacije (razglasa) za neki objekat, prvi put crtam takvu instalaciju pa mi treba neki projekat na osnovu kojeg bi se orijentisao i nacrtao projekat za moj objekat, unaptijed Hvala ! u pitanju je soping centar .
[ boro62promaja @ 12.11.2013. 07:55 ] @
Pojacalo sa 100V-tnim izlazom, instalacija kablova kao da je u pitanju mrezni napon 220VAC, zvucne kutije ili ugradbeni zvucnici sa transformatorima 100V/4-8 Ohm, ostalo po zelji (multi razdjelnik sa vise izvora signala u vise razlicitzih prostora - prostorija bez gubitaka i promjene ulazne impedanse) i to je to !
[ dragasn_tkn @ 12.11.2013. 10:43 ] @
meni je potreban projekat, da bih na osnovu njega iscrtao projekat za moj soping centar, molim Vas ako ste u mogucnosti da pomognete okacite neki da vidim kako to izgleda !!!
[ zeoN_Rider @ 12.11.2013. 10:56 ] @
Upravo zato i postoji 100V-tni sistem razglasa. Nije potreban neki specijalni projekat, naime njegova prednost je u tome što se instalacije vode od samog pojačavača snage samo sa dve žice do zvučnika a od tog do sledećeg i tako do kraja.

Jednom rečju svi zvučnici su paralelno povezani.

A sam projekat košta tako da mislim da ti niko džabe neće dati neku takvu stvar, dovoljno je i ono što sam napisao iznad!
[ dragasn_tkn @ 12.11.2013. 11:09 ] @
jel ima neki link gdje mogu saznati nesto o tome, o uredjajima vezi, pojacalima, zvucnicima, podjecam sve to mi je potrebno za soping centar !!!
[ zeoN_Rider @ 12.11.2013. 11:19 ] @
Sistem je univerzalne primene: kafići, železničke/autobuske stanice, aerodromi, šoping centri, benziske pumpe itd.

http://www.beyondsl.com.au/pa-system/
[ boro62promaja @ 12.11.2013. 17:59 ] @
Citat:
dragasn_tkn: molim Vas, dal ima neko projekat sa dokumentacijom zvucne instalacije (razglasa) za neki objekat, prvi put crtam takvu instalaciju pa mi treba neki projekat na osnovu kojeg bi se orijentisao i nacrtao projekat za moj objekat, unaptijed Hvala ! u pitanju je soping centar .

To ti je ONO: JA njemu HADUM a ON meni - koliko imas djece !