[ sonyarcs @ 21.11.2013. 16:59 ] @
Prvi put sam na forumu, pa vas ovom prilikom sve pozdravljam. Trenutno sam 4 godina srednje elektrotehnicke skole gde izmedju ostalog imamo i predmet programiranje. Ucimo programski jezik c#. Ja nisam preterano zainteresovan na casu jer iz predavanja nista ne zapamtim inista mi nije jasno. Radili smo neke male programcice kao kalkulator itd. Nisam ljubitelj nekih igrica koje igraju klinci ali volim da igram rulet online kao zabavu. I vec 4 godien planiram da napravim rulet u c#, svaki dan kazem e sutra krecem itd i tako sam sad cvrsto sebi rekao da moram to da napravim. Ali ja nzm da napravim nista, pa sam hteo da mi vi pomognete. Zamislio sam da od label-a napravim polja ispod radio dugmice iznad kojih se nalaze cipovi i kada neko klikne na radio da selektuje cip npr vrednosti 5 i kada klikne na neki label da se pojavi dole u textbox-u ulog itd. Nije potreban nikakav krug nego sam zamislio da napravim neko polje gde ce racunar random da izbaci neki broj. I da nekom petljom ispitujem da li je igrac imao ulog na tom broju i ako je imao da taj ulog mnozi po nekom napisanom principu. Naravno sve bi bilo glupo da nema save opcije da bi igrac mogao da sacuva svoje stanje i da kasnije nastavi sa igraom. Moze li mi neko pomoci. Imam veliku zelju da napravim ovo i voleo bih da mi neko pomogne. Hvala unapred. |