[ stankeee @ 16.12.2013. 19:03 ] @
| Kada se upali TV slika je normalna ali posle nekog vremena slika sa tjunera ili fles memorje ( i OSD ) postaje dosta svetlija tako da se ne moze gledati normalno. Ta promena se desi par puta na blic sto je nagovestaj da ce da predje u ono stanje kad ne moze da se gleda normalno . Ne bih rekao da je svetlo u pitanje jer ne bude mnogo svetlija vec kao da je ima tendencije da predje u negativ (nekako je sva belija i ne vide se detalji ). Lici mi na T-CON plocu , da li delite moje misljenje? Ploca t-con je V400H1-CO3
Svaki savet je dobrodosao . |
[ Jordan Čebron @ 17.12.2013. 07:28 ] @
Greška na T-con bordu.
Najprvo prelemi one SMD regulatore napona-ako nema rezultata treba promenut onaj čip sa oznakom AS15F
[ stankeee @ 17.12.2013. 23:58 ] @
Tv je bio kod mene pa ga je covek odneo da mi nebi smetao a ja treba da pokusam da nadjem T-con plocu - takav je bio dogovor .Ali donece ga on ponovo da je prelemim plocu da vidim dal ce da da rezultat .Ako ne uspe onda taj AS15F ako se lako nabavlja i ako nije preterano skup a na kraju mozda i ploca . Za pocetak prelemljivanje pa javljam.
[ stankeee @ 23.12.2013. 23:43 ] @
Kako sam preduvao t-con plocu greska je prisutna odma pri ukljucenju tv-a s'tim sto kako prolazi vreme problem je sve izrazeniji .Probacu kako je rekao Jordan Čebron sa zamenom ic AS19-H1G samo da vidim dal ga ima u Nisu.
[ stankeee @ 24.12.2013. 17:58 ] @
Narucio sam kolo sutra bi trebalo da bude ugradnja i da vidimo sta ce biti ...
[ stankeee @ 26.12.2013. 06:42 ] @
Eto zamenio sam nekako (jedva) ic AS19-H1G i ukljucio TV da radi i slika je dobra vec pola sata sto znaci reseno . Zahvaljujem sa na savetu gospodinu Jordanu Čebronu.
[ Jordan Čebron @ 26.12.2013. 10:59 ] @
Pa zato smo na forumu,da prenosimo izkustva
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.