[ spud @ 01.01.2014. 14:23 ] @
Posedujem ploču MSI B75MA-E33 sa procesorom Intel I3, 3220 3,30GHz i 8GB ddr3 ram-a i sada problem sa bios-om. PRVO PITANJE: Pre neki dan sam instalirao novu verziju bios-a i sada posedujem instaliranu verziju 1.7 E7808IMS sa kojom mi bios izgleda kao da je zumiran pa od svih opcija jedino se vide opcije settings i temperatura(e) i ništa više. Znači, kao da mu fali dobar deo desnog, gornjeg, levog i donjeg dela menija BIOS-a, pa u suštinin ne mogu da namestim BIOS kako je bio podešen pre ovog 'update-a'!!!! Ventilator se vrti na maksimumu i veoma je bučan a ostalo ni ne znam kako je sada podešeno. Na ovaj upadte me je naveo MSI Live Update 5 i prilikom instalacije i nakon nje nije prijavio nikakavu grešku čak šta više napisao je da je bios normalno instaliran. ALI nije ![]() Zna li neko šta da mu radim sada pa da mogu da koristim bios kao i pre? Drugo pitanje: Nakon update-a ne mogu da uđem u BIOS tako lako. Imam komplet Microsoft natural wireless ergonomic keyboard 7000 i miša microsoft natural wireless laser mouse 7000 koji su povezani preko USB-a. Kada sam računar povezao sa drugom, starom rezervnom, tastaturom koja je PS2 uspeo sam da uđem u bios bez ikakvih problma, nekoliko puta sam pritisnuo DELETE i otvorio mi se 'zumirani bios' ![]() Nije problem kao sa problemom iz prvog pitanja ali nije ni baš najprijatnije, Ako neko zna, neka mi savetuje šta da uradim pa da mogu uvek da uđem u BIOS? kao i sa PS2 tastaturom. Hvala unapred i Srećna nova godina svima!!! [Ovu poruku je menjao spud dana 01.01.2014. u 18:50 GMT+1] |