[ sprint @ 03.01.2014. 18:39 ] @
Telefon ne prepoznaje mrežu i neće da puni bateriju. Baterija je probana na drugom telefonu, ispravna je. Da li je to softverski problem i kako se može rešiti? |
[ sprint @ 03.01.2014. 18:39 ] @
[ KrkaCiC @ 03.01.2014. 18:42 ] @
Mozda moj odgovor zvuci glupo i ne pomaze,ali odnesi to u servis
![]() Ako si mislio na softverski kvar da nije neko podesavanje-nije ![]() Mislim da je isplativo to sredjivati,servis ti ne bi trebao to naplatiti vise od 1000 din. [ sprint @ 03.01.2014. 22:59 ] @
U servisu su rekli da treba da se zameni cela ploča i za to tražili preko 20 evra. Ja se inače bavim elektronikom, malo staromodnijom, ali mislim da je softver jer su klinci ubacivali sve i svašta. Na internetu sam našao da uzrok može biti i virus za takve simptome. Pa sam mislio da probam uz vašu pomoć i uputstva da popravim, naravno ako je neko raspoložan da to podeli sa drugima, ili da pošalje poruku. Hvala za svaki savet.
[ gilopile @ 03.01.2014. 23:10 ] @
Software nije 99.9%. Trebao bi da ga rasklopis i proveris konektor. Mislim da nije zalemljen, vec samo ulazi u plastiku sa kontaktima. Izvuci i dobro ocisti pa vrati i vidi da li ce puniti. Proveri i unutra antenu, tj. kontakte obe strane. Ako je to sve ok, onda je neisplativo popravljati, nazalost.
[ KrkaCiC @ 04.01.2014. 01:16 ] @
Totalno neisplativo ako treba menjati celu plocu!
Za max 1500 din mozes kupiti ispravan skroz ![]() Ne znam kako je kod T700,ali na K700 se punjenje sredjuje tako sto se skinu plastike i bukvalno skine ona plastika gde ulazi punjac i stavi druga i to je to,bukvalno ![]() E sto se tice antene i signala to vec ne znam,mada mislim da se moze srediti i uz pomoc malo lemilice a bez da se menja cela ploca. Probaj u drugom servisu,mozda u tom nisu imali ni jedan rashodovani T700 pa da skinu deo ![]() [ sprint @ 04.01.2014. 10:19 ] @
Proverio sam konektor, ipak je zalemljen, nije odlemljen nijedan pin kolko sam mogao da vidim bez lupe, ali ću opet proveriti pošto mi nije bila pri ruci.
[ sprint @ 10.01.2014. 17:15 ] @
Prosledio sam telefon u servis. Hvala svima na saradnji.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|