[ tuolarips @ 04.01.2014. 14:18 ] @
Dobila sam "na teret" da sredim PC kod kog se pri svakom paljenju Windows-a neuspesno pokusavao izvrsiti update. Problem je bio do internet konekcije koja je bila nedostupna pri paljenju Windowsa, ali to sam ispravila i Windows se uspesno update-ovao. Medjutim, tu nastaje novi problem. Veliki broj device-ova je javio problem sa driverom, sto se ispoljilo time da ne radi zvuk, ps/2 tastatura i mis (usb mis radi), kao ni dvd rom. Pokusala sam svasta, sistem sam restore-ovala na tacku pre update-a, google-ala ceo dan, medjutim nista ne pomaze. Da ne pricam o tome koliko je mucno sve obavljati s misom i on-screen keyboard-om (jer ps/2 tastatura ne radi). Kao krajnja opcija mi ostaje reinstalacija Windowsa, ali pre toga me zanima da li neko od vas ima dodatni savet.
[ AMD guy @ 05.01.2014. 23:47 ] @
Pre reinstalacije windows bih probao cistu instalaciju nove verzije drajvera, znaci izbrisati problematicne drajvere i potom instalirati nove. Skini najnovije verzije sa sajta proizvodjaca, nemoj da koristis one koje su dosli uz maticnu plocu, graficku itd ...
[ tuolarips @ 06.01.2014. 09:44 ] @
To je zapravo prvo sto sam pokusala.. I nije vredelo. Cini mi se da problem lezi malo dublje, ali nazalost nisam uspela da shvatim sta je.
[ jolemisa @ 06.01.2014. 13:52 ] @
Ugasi komp pa raskaci sve komponente koje prave problem.Upali komp bez toga svega,znaci neka se podigne sistem u potpunosti.Posle ponovo iskljuci i ukljuci prvo misa,pa vidi kako se mis ponasa,ako bude sve u redu,onda opet ugasi,pa dodaj Tastaturu i tako uradi i sa optockim uredjajem.Cini mi se da nisi upisala koji je OS,ali sve jedno uradi ovako dodaj komponentu po komponentu i jav sta je bilo.
[ zoran_dojkic @ 06.01.2014. 14:12 ] @
Do sada si mogla da instaliraš Windows, a čini mi se da je to jedino rešenje.
[ tuolarips @ 06.01.2014. 15:43 ] @
Jolemisa, hvala na odgovoru, ali, sto zoran_dojkic kaze, ucinilo mi se da je reinstalacija Windows-a jedino resenje, te sam to i uradila. Sad je sve OK. Jako me je zanimalo sta je uzrok problema, ali polako je pocelo sve da me nervira, pa sam odustala.
[ jolemisa @ 06.01.2014. 18:58 ] @
Dobro je vazno je da si resila problem.