[ Kadi @ 17.01.2014. 12:45 ] @
Odmah da kazem da nisam neki strucnjak,pa bih molio ako moze neko da mi kaze u cemu je problem. Posedujem ovaj tv vec godinu dana i radi ekstra,apsolutno u svim segmentima sam zadovoljan,kako sa slikom,smart funkcijom i svim ostalim. Napajanje dobija preko regulatora napona,preko njega gledam IPTV koji je nakacen na resiver Pioneer novije generacije,sve ide preko HDMI prikljucaka,znaci na resiver je prikljucen IPTV ,blueray,cd plejer i jedan out kabl do ARC prikljucka na tv-u. Problem je u tome sto se ponekad desava da slika nestane na tv-u,ton ostaje ,to potraje sekundu,dve i to u trenutku kad nesto klikne,da li je regulator napona ili reciver,nisam siguran,skoro sam siguran da tv ne klikne,napominjem da ton ne gubi ali ton dobija preko resivera,znaci da su tv zvucnici iskljuceni,to se najvise manifestuje uvece i kad su hladniji dani,pa mislim da je do struje,ponekad nekoliko puta za vece ,ponekad nema toga danima...al opet zeleo bih cuti vase strucno misljenje,unapredse izvinjavam na mozda laickom objasnjenju,hvala |