[ milena.83 @ 24.01.2014. 00:52 ] @
Nama je potrebna osoba za izradu oko 40 Joomla dizajna za nase sajtove i izmene na istim. Odgovaralo bi nam da ta osoba radi par sati na dan na nasim sajtovima. U pocetu dok se srede dizajni posle bi pokretali mesecno po jedno 2 sajta za koje trebaju dizajni da se urade polako... Mi bi onda neke sajtove zadrzali dok neke napustili posle posle par meseci. Neki su glavni dok neki sluze za link bilding... Znam da danas ima dosta gotovih dizajna ali bi nas vlasnik da moze da dobije neki da kazem unikat to jest nadje neki gotov i onda da sta na njemu da se promeni i sredi. Mi smo do sad radnika placali 900e za 2.5h na dan, radi se 4 do 5x nedeljno. Nadam se da ste me razumeli. Molim Vas da se javljaju samo oni koji dobro znaju izradu joomla dizajna, posto smo imali negativnog iskustva sa ljudima koji su izimali posao od nas a prosledjivali ga drugoj osobi. Nama treba osoba koja moze samostalno da radi i bice pracena za vreme rada. Moze da radi od kuce ali program za pracenje mora da bude ukljucen za vreme rada. Ako ste zainteresovani posaljite mi skype i telefon. Prijave na mail [email protected] Mi se nalazimo u Becu, radilo bi se za 6 firmi od istog vlasnika (dakle za nase potrebe ne za klijente) Pozdrav Milena Dakovic |