[ @ 28.01.2014. 17:02 ] @
Cao, Potreban mi je saradnik za rad na sajtovima baziranim na WordPress platformi. Posao uglavnom ukljucuje 1. Odrzavanje sajtova - dodavanje sadrzaja (tekstova, fotografija...) - implementacija dodataka (plugin-ova) - HTML/CSS izmene (manjeg obima) 2. Razvoj - osnovni HTML/CSS (HTML5/CSS3) development - izmena postojeceg koda Potrebno iskustvo: WordPress - sto bolje poznavanje platforme (nije neophodno poznavanje koda, pozeljno je dobro poznavanje admin panela i glavnih funkcija) ili zelja za ucenjem xHTML/CSS - srednje HTML5/CSS3 osnovno/srednje PHP - osnovno (nije neophodno ali pozeljno) jQuery - iskljucivo za implementaciju postojecih resenja (slajdera uglavnom) Pozeljno je da se radi o studentima/studentkinjama, idealno bi bilo onih fakulteta koji imaju veze sa informacionim tehnologijama. Iako sam naveo da mi je potreban stazista (ili stazistkinja), posao bi bio placen u skladu sa obimom posla. Ipak, potrebni su mi ljudi kojima je iskustvo i portfolio u prvom planu, dakle pocetnici. Jedina obaveza je dolazak u kancelariju (na Banjici, Beograd), dva/tri puta nedeljno. Prijave i pitanja mozete da posaljete na [email protected] Nije neophodno da saljete CV, dovoljno je da navedete nesto vise o sebi u samom mail-u. Ukoliko posedujete portfolio, posaljite linkove i vise informacija o Vasem ucescu na projektu. Pozdrav |