[ kelja @ 17.02.2014. 15:00 ] @
Ne znam da li cu moci da objasnim problem/dobijem pomoc bez samog photoshop fajla, ali probacu...

U jednom od layera, nalazi se jedan panel (plavi, neproziran, kad pokusam eksport), i taj layer ima blend mode - multiply (i nijedan stil vise), sto znaci da ne mogu da eksportujem sadrzaj layera kao transparentni .png... a meni bi trebao bas .png (trik sa .jpg slikom koju pozicioniram apsolutno i 'nalepim' preko pozadinske slike u html-u, nece proci posto sad radim mobilnu verziju/verzije sajta, gde ce biti raznih dimenzija, a 'gadjati' polozaj precizno sa .jpg slikom za sve moguce varijante je bezveze).

Ovako to izgleda:E, sad, moje pitanje je - da li je moguce nekako simulirati to sto blend mode: mulltiply odradi, e da bih mogao da eksportujem transparentni .png (igrao sam se sa opacity, cak i menjao boju... nije mi nesto uspelo)???

Hvala!

[Ovu poruku je menjao kelja dana 17.02.2014. u 16:14 GMT+1]
[ Langrenus @ 18.02.2014. 14:19 ] @
Moja iskustva sa transparencijom govore da u nekom (svakako prevelikom) broju slučajeva dolazi do razmimoilaženja i što su raznorodniji programi, to su rezultati uvrnutiji.
Elem, ja ovakve stvari rešavam lepljenjem transparencije, dakle, sama pozadinska slika bi već imala taj taminiji deo i to se pokazalo kao JEDINI način koji uvek radi.
Znam da ovo nije odgovor na tvoje pitanje, ali možda jeste prihvatljivo rešenje u datim okolnostima.
[ kelja @ 20.02.2014. 17:03 ] @
@Langrenus,

hvala, pa da, ne moze se 'nabosti' nijansa - nikako. :)

'Resenje' je bilo koriscenje netransparentnih blokova, sta da se radi... :)