[ igorpixy019 @ 03.03.2014. 03:00 ] @
Poštovani, imam jedan problem i ne znam kako da ga rešim?! Želeo bih da doradim temu svog sajta, koji je rađen u wordpress-u. Želim da doradim levi i desni prostor pozadine sajta (background image) jer je dosta monoton a i previše se ''nakotilo'' sajtova sa ovakvom temom. Pokušao sam sa jednim plugin-om da odradim background sajta ali mi nije baš pošlo za rukom. Kada postavim sliku u pozadini sajta, dobijem dosta loš rezultat-tačnije slika je rasprostranjena po celom sajtu pa se ni tekst ne vidi niti bilo šta drugo (sve mi boje lepo stoje). Da li postoji neko rešenje (ili da se bacam s' mosta)??? ![]() Dakle radi se o sajtu automobilijada .com (pogledajte). Na postojećoj temi se stapaju sledeće boje (od header-a do footer-a): svetlo siva, bela, svetlo siva, tamnija siva i previše tamna siva. To mi ne smeta, ali hocu u pojasu gde je bela boja, na levoj i desnoj strani da bude neka slika, a u sredini da se zadrži bela boja zbog naravno preglednosti sajta itd. Ko je bacio pogled, video je da sam na sajtu uz levu ivicu strane ubacio iskačući plugin FB Box i to mi je jedino što je ulepšalo izgled sajta (nadam se?). Mislim da sam malo bolje pojasnio šta zapravo želim, u drugom pasusu ovog text-a. Ukoliko nema rešenja, da li bar možete da mi preporučite neke zanimljive plugin-ove (tipa kao što sam već jedan naveo gore), koji će moći malo da zavaraju izgled. Unapred zahvalan! Pozdrav P.S. Ne štedite odgovore ![]() |