[ djukdjuk @ 04.04.2014. 17:48 ] @
Povezan sam na mts Telekom internet (BOX paket). Od davnina koristim Sezamov mejl i ne želim da ga menjam. Pošto sam na drugom ISPu, podesio sam mejl klijent da primam i šaljem poštu sa Sezamovog servera. POP radi ali odjednom SMTP jok! Do pre par dana mogao sam da šaljem mejl iz Windows Maila na smtp.sezampro.rs iako sam na telekomu, uz aktiviranje provere od strane servera. Postupak je objašnjen na Orionovom (nekadašnji Sezam) sajtu: Ukoliko Vašem mailbox-u pristupate u vreme kada ste na mrežu prijavljeni preko drugog Internet provajdera, neophodno je da u programu za prijem i slanje pošte navedete alternativnu lozinku. Da biste mogli i da šaljete poruke, potrebno je da aktivirate opciju My server requires authentication u Vašem programu za prijem i slanje pošte. Ova opcija se nalazi, ukoliko koristite Outlook Express, u meniju Tools/Accounts/Properties/Servers. Naprasno sada to ne može. An unknown error has occurred. Subject '*', Account: '***', Server: 'smtp.sezampro.rs', Protocol: SMTP, Server Response: '421 Cannot connect to SMTP server 77.105.0.10 (77.105.0.10:25), NB connect error 1460', Port: 25, Secure(SSL): No, Server Error: 421, Error Number: 0x800CCC67 Da li neko zna kako da vratim ono što je normalno radilo? Da li je to telekom od recimo 1.aprila počeo da blokira ISP koji nije njihov i da li to može da se vrati na staro? [Ovu poruku je menjao djukdjuk dana 04.04.2014. u 20:43 GMT+1] |