[ mmns21 @ 07.04.2014. 19:46 ] @
Danas sam dobio pismo od AIK banke da paket tekuceg racuna i e-banking od 8. maja vise nisu besplatni.
Bilo je predobro da bi trajalo (nema odrzavanja tekuceg, a sva placanja u e-bankingu su bez provizije i ogranicena
samo stanjem na racunu).

Napravili su nekoliko vrsta paketa i sada vecina usluga koju su davali do sada besplatno pocinju da se naplacuju ako se ne otkazu.

Deo pisma:


Na njihovom sajtu i dalje reklamiraju da je sve besplatno (to je izgleda samo bio trik da privuku klijente) a ko ne bude citao pismo ili ga ne dobije
iznenadice se za par meseci.U paket je uracunata samo po jedna debitna kartica a po call centru svaki racun koji imate i svaka debitna osim te jedne ce se naplacivati.
[ mr. ako @ 08.04.2014. 19:10 ] @
Evo ovde imas malo vise aktivnosti vezano za novu AIK-Kole odluku, tema: http://www.elitesecurity.org/t472684-Preporucite-banku od poruke http://www.elitesecurity.org/p3431598 pa nadalje.
[ dr.pametnjakovic @ 09.04.2014. 00:25 ] @
Na zalost, oni vise nisu banka od reci. Pre nekih mesec dana zatvorili su ekspozituru u kojoj sam ja imao racune. Sad mozda nije toliki problem sto su zatvorili, nego nacin na koji su zatvorili i kako su i kad obavestili klijente. O zatvaranju predstavnistva sam cuo na ulici. Zaposleni u banci nisu nista znali. Na kraju sam saznao od osobe koja im je iznajmila lokal da su otkazali zakup lokala. Odmah sam poslao gomilu mailova na sve adrese koje sam nasao na njihovom sajtu na sta su odgovorili da ce svi klijenti biti na vreme obavesteni. Valjda je ovaj termin "na vreme" rastegljiv pojam, po njima.

Ovo uvodjenje placanja, kako sam cuo (cak i fotokopiranja dokumentacije po strani, ako je tacno) ne cudi uopste. Ne znam za Vas, ali meni je bitno kako se banka ponasa prema meni i ima li obzira prema klijentima. Tako , sto se mene tice, doslo je vreme za promenu banke!
[ aga_kan @ 04.07.2014. 07:31 ] @
I sto se mene tice isto. Sve je bilo besplatno sad SVE ali bukvalno sve naplacuju a i nisu jeftini, ja ne znam ko ih je to savetovao, ali znam da je banku kupio secerko aka Miodrag Kostic.
[ mr. ako @ 04.07.2014. 20:22 ] @
Evo ovde imas malo vise aktivnosti vezano za novu AIK-Kole odluku, tema: http://www.elitesecurity.org/t472684-Preporucite-banku od poruke http://www.elitesecurity.org/p3431598 pa nadalje.