[ Scortexx @ 21.04.2014. 20:57 ] @
Imam Thomson Black Diva, stari TV al je wide screen i 82 cm. Pošto mi je samo jedan dan stao kupio sam drugi al da mi je i ovaj da popravim da ga dam puncu. Odnio sam majstoru i kaže visokonaponski trafo, što sam i ja skonto googlajući jer TV ima finu dijanostiku sa treptanjem lampice. E on mi je reko da je taj trafo 50 eura! Jel neko zna koji drugi trafo mogu koristiti, mora li biti baš njegov? Iskreno ne znam koja je tačno oznaka trafoa, vidjet ću kad odem po TV. Da li postoji mogućnost da stavim od nekog drugog TV-a?
[ nessha @ 22.04.2014. 11:14 ] @
A sta na sva ta Tvoja pitanja kaze Tvoj majstor kod koga si ga odneo...!?
[ Scortexx @ 22.04.2014. 15:12 ] @
Pa da je 50 eura, to je puno :D Kontam da mogu naći jeftiniji i sam ga zamijeniti
[ ZAS011 @ 22.04.2014. 16:48 ] @
Stavi bobinu od Fiće, ima na svakom bolje snabdevenom otpadu, možda dobiješ i za DŽ.
[ Jordan Čebron @ 22.04.2014. 17:23 ] @
Citat:
Scortexx:
Pa da je 50 eura, to je puno :D Kontam da mogu naći jeftiniji i sam ga zamijeniti

Ako majstor pronađe grešku i nabavi taj trafo-kojem je sigurno cjena preko 35€ i da ga promeni-molim vas zašto se je školovao.Najbolje da mi ustanovimo grešku,stranka sama promeni određeni deo a u slučaju reklamacije ili da nešto ne radi onda je kriv majstor koji je postavio diagnozu.