[ konspirator93 @ 04.05.2014. 14:08 ] @
Postovanje Problem je sledeci:vec neko vreme crvenu boju prikazuje kao neku zagasito zelenu ili sl. no od pre par dana je slika na svim ulazima potpuno plave boje- sve je teget- a nakon nekoliko minuta prelazi u totalno zutu varijantu sa blago ukoso ali moze se reci horizontalnim linijama.. Sam TV je NEOPISIVO tezak(92 cm ekran!)i kabast tako da svaki prevoz bez tipa starog pasat ili volvo karavana ili kombija je nemoguca misija tako da nosenje u servis vise manje i nije opcija. Zanima me ukoliko je moguce posle mog opisa da dobijem neki 'kroki' kvara jer bez obzira na suludost popravke CRT TVa ja bih ipak pokusao sa istom ukoliko ne prelazi neku za mene nemogucu cifru. Drag mi je uredjaj ali mi sluzi SAMO za analognu KDS i to kao sekundarni uredjaj jer imam ozbiljan TV kao master za sve digitalne gastronomije i zato bih voleo da znam "ima li leba" od njega tj. isplati li se ista raditi sa njim. Ukoliko je nesto tipa ekran ili VN trafo etc batalio bih akciju. Moguc je i dogovor (PP) ukoliko ima zeljnih (retkog iskusenja) bavljenjem ovim svojevremeno high end modelom koji mi je zao da bacim. |