[ noviKorisnik @ 07.05.2014. 17:57 ] @
Interesuje me da li postoji aplikacija ili sajt koji omogućavaju lakše praćenje rada facebook grupe? Nisam uspeo da priupitam google da me uputi na nešto tako, ili nisam znao da postavim pravo pitanje ili tako nešto ne postoji...

Takođe, ako ima neko sa iskustvom sa tim raznim FB Apijima... Koliko je izvodljivo da se napravi neki custom alat? Specifikaciju nemam, evo samo jedan primer - da mogu lagano da lociram neki sadržaj u zadatom periodu i po zadataom autoru. Više je pitanje da li API omogućava pristup ovim podacima - gledao sam juče Graph API Reference, tamo je naveden čvor group, ali sam nekako stekao utisak da se odnosi na app i game grupe, meni treba za rad s regularnom FB grupom.

Svakako, najjednostavnije bi bilo da se nađe gotov alat i još da zadovoljava šta može da mi zatreba.

Krajnji slučaj je da se upuštam u pravljenje app za fb, nisam baš oduševljen da krećem u tako nešto, ali nije ni problem ako se ne nađe jednostavnije rešenje.

Nešto između bi bilo da zajedno razvijamo alat za fb.

(... nisam bio baš skoro na ES, priznajem da sam se pogubio u iščitavanju listinga foruma, ne našao ništa što bi me asociralo na socijalne mreže, alate za njih i eventualni development, pa, eto teme u Čekaonici, please nađite joj bolje mesto ili makar odgovor na ovo što tražim :-)
[ noviKorisnik @ 16.05.2014. 11:11 ] @
E, super, vidim tema više nije u Čekaonici... I dalje me interesuje - postoji li neki alat za pomoć u radu sa FB grupama?
[ CakNoris @ 16.05.2014. 13:54 ] @
Na kakav alat mislis?
Oko cega ti treba pomoc?

Ima android aplikacija za FB page administraciju. :)
[ noviKorisnik @ 19.05.2014. 10:36 ] @
Dragi Čak, ne znam čemu sam pisao uvodnu poruku ako dobijam ovakva potpitanja.

Tema su FB grupe, ne FB stranice. Ne treba mi mobilna aplikacija, može web, može i dekstop za Windows.
[ CakNoris @ 27.06.2014. 14:49 ] @
Odakle ti ideja da tako nesto postoji?
Bilo bi dobro da postoji, ali, koliko ja znam, FB nije otvorio svoj API za upravljanje Grupama iz drugih aplikacija.
[ noviKorisnik @ 31.07.2014. 14:12 ] @
Ne uspevam da nađem gde tvrdim da tako nešto postoji... samo se obraćam forumu zbog slabije upućenosti u dotičnu tematiku i kažem kakva alatka bi mi bila od koristi.

Hvala na odgovoru, malo se rasteglo, ali OK :-)