[ zorant1973 @ 13.07.2014. 17:24 ] @
→Pozdrav svima.Imam SHARP LCDTV model LC32SH340E.Odprilike jednom mesecno,desi se da kad ga ukljucim dobijem neke raznobojne horizontalne pruge po ekranu.Nekad je delimicno i slika vidljiva,a nekad su samo pruge.Ton i sve ostale funkcije televizora su u redu.Kada ga nekoliko puta iskljucim/ukljucim,moze da se desi da se slika vrati u normalno stanje,ali i ne mora.Nekad tek sutra kad ga ukljucim,ona se vrati u normalno stanje.Desi se i da ako jedno vreme ostavim TV da radi sa tako losom slikom,pa ga onda iskljucim pa ukljucim,slika se popravi.Probao sam i sa vadjenjem kabla TV-a iz uticnice,ali to samo nekad pomaze.Znaci nema pravila.Neispravnost se pojavi sama od sebe i posle nekih mojih raznoraznih pokusaja,stvar se popravi,a ako ne onda ostavim TV neko vreme iskljucenog,pa se popravi po ponovnom ukljucenju nakon nekog vremena.Kupio sam ga novog,a dve godine garancije istice u oktobru ove godine.Da li neko moze da mi kaze sta je u pitanju,ili bar da li je ozbiljan kvar u pitanju.Glupo mi je da ga nosim na reklamaciju,kad ce kad ga tamo ukljuce u prodavnici sigurno raditi dobro,jer se kvar desava retko.Imam i par slicica,koje bih postavio,ali ne znam kako.Ako saznam kako postavicu.

Unapred veliko hvala za svaku informaciju!

[ Ubleha @ 17.07.2014. 11:45 ] @
Tv je pred crkavanjem pa nosi u servis dok je u garanciji a prilozi i ove slike koje imas