[ pocetnik_1 @ 24.07.2014. 18:53 ] @
Zdravo, Kupio sam ulazna vrata sa elektro bravom da na taster sa sprata otključam vrata, potpuno ista fora kao sa interfonom samo sto jos nisam kupio slušalice da bih se čuo sa osobom ispred vrata, ima mobilnih :) Sada kako elektro prihvatnik izgleda! Elektro pihvatink ima mali klin, valjkastog oblika kog kada se vrata zatvore pogura jezičak od kvake. Znaci taj da nazovem valjak je pritisnut na unutra u elektro bravu gde je magnet i sta sve jezičkom od kvake vrata, i kada posaljem struju na eletro bravu sa transformatora, jednosmernu 12V - 1.5A nista se ne dešava!?!?!?! Kada otvorim vrata, znaci mali valjak(klinčić) nije pritisnut, pritisnem taster / pustim signal-struju, onda brava(elektro prihvatnik) otvara bravu! Onda odem u ulaz zgrade gde brava radi!!! Pritisnem valjčić prstom - pošalju signal - vrata se otvore. Ponovim postupak sa ne pritisnutim valjkom - pošalju mi signal - brava se opet otvori. Znači moja brava se otklučava samo kada valjčić nije pritisnut, kog gura jezičak, a brava na interfonu ulaza zgrade radi u oba slucaja. Dolazila je ekipa koja je ugradila vrata i nije resila problem, kažu da ce doneti novi elektro prihvatnik, nadam se da hoće :) Da li neko zna u cemu je ovde problem, Hvala. |