[ boogi @ 27.08.2014. 20:27 ] @
Pozdrav društvu sa foruma ![]() Imam potrebu za softverom koji bi mi pomagao u svakodnevnim poslovima po pitanju podsjetnika za razne dogadjaje. Softver bi trebao da ima sledeće karakteristike: - da mogu zadati dogadjaj(podsjetnik) za odredjeni datum i da mi se tog datuma kada upalim komp na ekranu pojavi obavještenje o dogadjaju, - da gore navedeni dogadjaj se može desiti jednom a da se može podesiti da se automatski ponavlja svakih xx dana, - da gore navedeni dogadjaj se automatski ponavlja svaki dan dan dok ga manuelno ne "otkačim", - da mogu sve dogadjaje "eksportovati" u neki "cloud" na internet da bi ih mogao pogledati sa svakog računara u svako vrijeme, - da se mogu u nj upisati podaci o odredjenim osobama tipa ime, prezime, broj tel., adresa, ime firme.... - da mogu pregledati, editovati, obrisati dogadjaje - da "završeni" dogadjaji ostaju u memoriji na internetu(cloudu) - da se ukoliko komp nije paljen dana kada postoji neki dogadjaj poruka pojavi pri prvom sledećem paljenu kompa - da je softver freeware Moze li ko da mi preporuči nešto da probam? Boogi [Ovu poruku je menjao boogi dana 27.08.2014. u 21:40 GMT+1] |