[ janjic @ 08.09.2014. 21:32 ] @
Gledam u oglasima "identične blizance" Bakku 858D, Atten 858D+ i Quick 858D. Spolja potpuno iste duvaljke (za unutrašnjost ne znam) a po ceni ova poslednja skoro tri puta skuplja od prve. Moja pitanja su:
1. kakvog su kvaliteta obzirom da su Kinezi (koliko su dugovečni, da li im brzo crkava grejač, kakav je kvalitet izrade,kakva je dostupnost rezervnih delova u Srbiji, da li postoje servisi)?
2. potreban mi je savet šta kupiti od gore navedenog (duvaljku nameravam da koristim najviše par sati dnevno).
[ bogdan.kecman @ 09.09.2014. 19:14 ] @
po mom inicijalnom iskustvu quick je dosta kvalitetniji unutra ali nije kompatibilan sa ostalima .. (npr njihovi senzori nisu komaptibilni sa hakko senzorima) ali ne vredi za razliku u parama ..
najveci problemi kod tih sprava su spojevi zica, otvoris spravu kad dodje, dotegnes sve srafove, proveris spojeve zica ako je nesto labavo prelemis i to je to .. svaka je ok
[ janjic @ 09.09.2014. 19:42 ] @
Hvala na informacijama. Naručio sam Bakku pa ćemo videti kad stigne.
[ gti2 @ 09.09.2014. 20:41 ] @
Kakve su duvaljke kod kojih je ventilator u drsci (kvalitet i dugotrajnost)? Deluju mi zgodnije za rad tj mobilnije posto umesto creva imaju kabel.
Za posao koristim AOYUE 906,ali bih uzeo neku za kucnu radinost takodje kombinovanu.