[ djyova @ 10.09.2014. 17:57 ] @
Baš tako. Zašto nema dugmeta za odgovor sa citatom na poslednjoj poruci u nizu?
[ KrkaCiC @ 10.09.2014. 18:56 ] @
Ima,ali ne odmah po poslednje napisano jporuci, Poslednju za citiranje nudi poruku koja je starija od x vremena,nisam obracao paznju koliko
[ Sceka @ 11.09.2014. 12:13 ] @
Mislim da je rec o tome sto inace nema potrebe citirati poruku koja je neposredno pre/iznad pa je to jos i sa tehnicke strane uradjeno. Pojavi se kad nakon te poruke ima bar jos jedna (koliko sam ja uocio) tako da mi se cini da nije rec o nekom vremenskom intervalu do pojavljivanja...


Pozdrav!

EDIT
Evo sad se pojavila i ta opcija "Odgovor sa citatom" nakon ove poruke. A verovatno ova moja poruka sad toga nema (dok neko ne odgovori...).
[ djyova @ 11.09.2014. 14:17 ] @
Pa ima smisla i na poslednjoj poruci. Na primer hoću da citiram u slučaju da autor kasnije izmeni poruku. Ili ako je popularna tema, nove poruke se brzo pojavljuju, i onda ako pišeš dužu poruku, dok je ti napišeš, pojave se još dve tri poruke, pa se gubi kontinuitet.
[ calexx @ 11.09.2014. 15:35 ] @
Uglavnom se ne citira poruka posle koje pišeš ali i ako hoćeš, lako je to da uradiš kada počneš da pišeš odgovor. Teže je ako moraš da skroluješ više do neke ranije poruke, do skoro je tako moglo samo sa nekoliko poruka pa sada postoji i opcija da citiraš bilo koju, samo zbog starijih poruka.
Ako već hoćeš da citiraš poslednju, baš lako dođeš do te opcije, ne moraš mnogo da tražiš. Evo, ovaj odgovor je bez citata jer je odmah posle poruke i ne mislim da je potrebno da bilo šta navodim, kao što bi bilo da odgovaram na neku ... ko zna koju poruku od ranije.
[ djyova @ 11.09.2014. 15:44 ] @
Razumem ja sve to. Znam da može i poslednja da se citira uz par klikova više. Čisto me je zanimao razlog zašto nema dugmeta. Uvek volim kada postoji opcija da se nešto odradi uz što manje klikova.

Da ne otvaram novu temu, a verovatno je o tome pisano i ranije, zašto na primer nema dugmeta za upload uz poruku prilikom samog pisanja nve poruke?
[ anon142305 @ 11.09.2014. 15:58 ] @
Da, taj naknadni upload stvarno ide na zivce.
Ako je quick reply dugo bio odbijan iz razloga da se ne bi pisali nekvalitetni, nepromisljeni i kratki odgovori,
ne vidim razlog da se ne poboljsa ovo za upload!?
[ Lavlja_Jazbina @ 11.09.2014. 20:18 ] @
Jeste nezgodno.Posle slike bi se mogao lakse staviti komentar ili neki opis.ovako se mora ici na izmenu pa ubacivati a u medjuvremenu se

moze i odgovor pojaviti bez tog dela ispravke (dodatka).
[ mr. ako @ 12.09.2014. 03:21 ] @
Citat:
calexx: Evo, ovaj odgovor je bez citata jer je odmah posle poruke i ne mislim da je potrebno da bilo šta navodim, kao što bi bilo da odgovaram na neku ... ko zna koju poruku od ranije.


Nisi razumeo sta je on iznad napisao...

Citat:
djyova:
Pa ima smisla i na poslednjoj poruci. Na primer hoću da citiram u slučaju da autor kasnije izmeni poruku. Ili ako je popularna tema, nove poruke se brzo pojavljuju, i onda ako pišeš dužu poruku, dok je ti napišeš, pojave se još dve tri poruke, pa se gubi kontinuitet.


@calexx
Da si recimo taj tvoj odgovor pisao na nekoj temi koja je vrlo aktivna, dok bi zavrsio sa pisanjem i poslao je, ona vise ne bi bila ispod poruke na koju si odgovarao...

[ calexx @ 12.09.2014. 08:48 ] @
Razumeo sam ja ali obično proverim da li se pojavila neka nova poruka posle slanja te koju sam pisao pa ako će da bude nejasno ili naknadno citiram ili dodatno napišem da se odnosi na neku ili nečiju poruku. A često i proverim da li je stigla još neka pa onda pošaljem. Pod pretpostavkom da je mnogo veća šansa da neće da se pojavi međuporuka, na ovaj način se izbegava nepotrebno citiranje. A viđao si da mnogi, naročito noviji članovi ili neki, koji se javljaju tek da se jave, umeju da citiraju prethodnu poruku (koja može da bude i nekoliko passusa) i onda napišu Slažem se ili Hvala ili neki sličan komentar.

To sa citiranjem da bi se obezbedilo ako neko hoće da izmeni poruku pa da ostane citat me ne zanima mnogo, obično pišem poruku kada probam da pomognem a ne da se svađam pa da mi znači da li je neko menjao svoju. A i briga me, odgovorio sam šta sam hteo a ako će neko da menja ... neka menja.
[ dlalic @ 12.09.2014. 10:07 ] @
Vise smeta to sto autor prethodne poruke moze istu naknadno izmeniti ili obrisati. Pa ako ja zelim da ukazem na neku gresku ili nebulozu, posle njegove ispravke moj post izgleda nebulozan ili "visi u vazduhu" umesto njegovog
[ djyova @ 12.09.2014. 15:10 ] @
Upravo.
[ Lavlja_Jazbina @ 12.09.2014. 15:57 ] @
Bilo bi dobro kada bi se poruke koje su u medjuvremenu napisane,pojave pre slanja svoje poruke pa proverom

ne bi doslo do zabune.
[ dlalic @ 06.11.2014. 08:41 ] @
Evo sad hocu da citiram poslednju poruku na prethodnoj starani. Ne moze.

Hajde i da razumem razlog da ne postoji opcija za citat poslednje poruke u topic-u. Ali napravite tako da se to ne odnosi na poslednju poruku na strani.

[ pisac @ 28.11.2014. 08:38 ] @
Upravo.

Poslednja poruka na svakoj strani nema "odgovor sa citatom", što je naravno bag koji treba ispraviti.

A što se mene tiče (moje lično mišljenje) i celo ono polje za instant odgovor je jedan ružan bag koji treba ispraviti
[ Kovacevic Vladimir @ 29.11.2014. 10:16 ] @
Čemu treba citat sa zadnje poruke, kada se komentar, ili odgovor odnosi na prethodnu poruku, koja je inače vidljiva i čitljiva na ekranu?!


A što tiče onog polja za instant odgovor, koji treba ispraviti...

Slažem se. Bolje rečeno - suvišna opcija.

Pozdrav
[ calexx @ 29.11.2014. 14:56 ] @
Nije problem u poslednjoj poruci nego u poslednjoj poruci na svakoj strani teme. Za poslednju poruku u temi je OK ali ako hoćeš da citiraš poruku od pre tri strane (iz nekog razloga se desi da je to potrebno) to onda ne može nego mora da se pešači.