[ kaoCR7 @ 21.09.2014. 06:05 ] @
Da li ce preko Veratneta domeni i hosting biti registrovani samo nakon uplate tj. bez provere identiteta(dostavljanja kopija licnih licne karte i sl)?
Ja sam u opstim uslovima veratneta samo ovo nasao:
Korisnik se obavezuje da u registacionoj prijavi navede kompletne i tacne podatke.da u slucaju bilo kakve promene podataka o tome pisanim putem obavesti verat net najkasnije 7 dana od dana nastanka promene kao i da za unete podatke podnese isprave kojima se dokazuju. Ovo su opsti uslovi registracije domena od 1.5.2009 pdf fajl. U pravilima o koriscenju usluga hostinga i registracije domena (http://www.verat.net/sr/hostin...ostinga-i-registracije-domena/) izbacene su reci kao i da za unete podatke podnese isprave kojima se dokazuju..
Zanima me iskustva onih koji su izvrsili registaciju.

Ovo pitanje mi je sada manje bitno
Kako kasnije da se podnese eventualni zahtev za promenu podataka registera?Zanima me sama procedura promene podataka o registraciji(da li se primera radi vrsi putem mailia,da li se dostavljaju kopije licnih dokumenata...(nista ne pise na sajtu).
I o opstim uslovima RNIDS-a ne pise nista konkretno vec pise samo da u ime registranta ovlasceni register podnosi zahtev o promeni.
Takodje ne pise nista i o proceduri transfera domena.

Hvala svima unapred.
poZZ
[ view @ 21.09.2014. 18:52 ] @
Ako sam ja dobro razumeo ti zelis da izvrsis transfer domena kod drugog registra a u medjuvremenu su ti se promenili licni kontakt podaci?

Malo mi je nejasno sta tacno pokusavas.Promena kontakt podataka na RS domenima se naplacuje.
[ Dusan Filiferovic @ 22.09.2014. 08:30 ] @
Ti svakako moras da navedes licne podatke prilikom reigstracije domena jer isti ne moze da se registruje bez kompletnih podataka. Kasnije izmene bi trebalo da vrsis po principu da sa vec registrovane email adrese kod njih na koju ti se vodi taj domen posaljes nove podatke umesto starih.