[ ColorLab @ 11.10.2014. 18:19 ] @
Ima li neko AM2 nosač kulera? Pukao mi je dao za koji se kači metalna žabica kulera. kao na ovom linku: http://www.kupindo.com/Kuleri/21115793_AM2-Nosac-kulera-kvalitetan Cena po dogovoru. |
[ ColorLab @ 11.10.2014. 18:19 ] @
[ KrkaCiC @ 11.10.2014. 19:14 ] @
Imam ja gomilu tih nosaca,znam da je vecina za 754 ali pogledacu da li imam za AM2
![]() [ Binary Mind @ 11.10.2014. 20:19 ] @
Nosači za S754 i SAM2 ploče su međusobno kompatibilni, ako je reč o onim plastičnim na pločama
![]() [ gilopile @ 11.10.2014. 20:27 ] @
Nisu.
Za socket 745, 939 su drugaciji, imaju po jedan sraf sa gornje i donje strane u sredini, a za am2, am2+, am3...ima 4 srafa na svakom cosku po jedan i ne mozgu se nikako uklopiti medjusobno ta dva. Hladnjak odgovara za te varijante, ali drzac, ne. Levo je AM2, desno 754/939: ![]() [ ColorLab @ 11.10.2014. 21:28 ] @
Citat: KrkaCiC: Imam ja gomilu tih nosaca,znam da je vecina za 754 ali pogledacu da li imam za AM2 :) Hvala ti uanpred. Pošalji mi na PM cenu i kako i gde da ga preuzmem. Pozdrav, Davor [ Binary Mind @ 11.10.2014. 22:12 ] @
@gilopile
U pravu si. 2 vs 4 šrafa, ali da se nabudžiti. ![]() [ gilopile @ 11.10.2014. 23:28 ] @
Pa da se, ali jako tesko, jer jednostavno nema prostora da se izbusi taj drzac na prava mesta, tj. za 4 srafa po coskovima. Jedino plocu izbusiti za taj 939 soket, dva strafa u sredini i moze odmah u kantu sve skupa :D
Lakse bi bilo da umesto te zabice sto mu je pukla, uzme burgiju od 5mm i probusi, pa navije sraf iste debljine sa finim navojem i na to kaci. Ja sam jednom tako odradio i drzi odlicno. Ok je bar za prvu ruku da se moze koristiti racunar. Ili da se polozi kuciste na ledja i uopste ne steze hladnjak. Radi i to posao odlicno...Moze i varijanta sa nesto krucom zicom i napravi se omca oko drzaca i veze za stipaljku...Jbg, sve je to budzenje, ali moze da posluzi dok se ne nabavi novi drzac. @ColorLab, ako se ne dogovorite, odi lepo u neki sevis i za 100g kafe ce ti dati taj drzac ili odes na buvljak i za 200 din kupis neku raspalu AM2 plocu i skines. Ako ne uradis nista, javi ovde, pa cu ti ja poslati jedan za DZ, jer ih i ja imam par kom od nekih crknutih ploca... [ KrkaCiC @ 12.10.2014. 00:29 ] @
Samo treba da proverim da li imam za AM2,stoji mi u podrumu pa cu tek sutra ujutru pogledati. Cena je ogromna,nemas ti taj novac
![]() Odakle si? Ja sam iz okoline Krusevca,ako ide neki bus do tvog mesta mogu ti poslati busom,pocastices vozaca 100 kinte i to je to ![]() Ali prvo da vidim da li imam za AM2 jer sam ih razdavao,s754 imam gomilu ali to skoro niko ne koristi,sem mene ![]() [ ColorLab @ 12.10.2014. 04:53 ] @
Ja sam iz Beograda, tako da neki bus sigurno ide. U svakom slučaju sam ti zahvalan kao da si mi već poslao.
[ ColorLab @ 13.10.2014. 08:19 ] @
Citat: KrkaCiC: Samo treba da proverim da li imam za AM2,stoji mi u podrumu pa cu tek sutra ujutru pogledati. Cena je ogromna,nemas ti taj novac :) Odakle si? Ja sam iz okoline Krusevca,ako ide neki bus do tvog mesta mogu ti poslati busom,pocastices vozaca 100 kinte i to je to :) Ali prvo da vidim da li imam za AM2 jer sam ih razdavao,s754 imam gomilu ali to skoro niko ne koristi,sem mene :) Jesi li možda stigao da proveriš imaš li AM2? Izvini ako sam malo nestrpljiv. [ ColorLab @ 13.10.2014. 09:59 ] @
Našao sam nosač u komšijskom servisu.
Hvala svima komentarima i angažovanju. Pozdrav, Davor [ KrkaCiC @ 13.10.2014. 10:28 ] @
Citat: ColorLab: Citat: KrkaCiC: Samo treba da proverim da li imam za AM2,stoji mi u podrumu pa cu tek sutra ujutru pogledati. Cena je ogromna,nemas ti taj novac ![]() Odakle si? Ja sam iz okoline Krusevca,ako ide neki bus do tvog mesta mogu ti poslati busom,pocastices vozaca 100 kinte i to je to ![]() Ali prvo da vidim da li imam za AM2 jer sam ih razdavao,s754 imam gomilu ali to skoro niko ne koristi,sem mene ![]() Jesi li možda stigao da proveriš imaš li AM2? Izvini ako sam malo nestrpljiv. Pregledao sam ih sve,svi su 754,oni sa zabicama ![]() Jbg nemas srece ![]() Ako nekom trebaju s754 nosaci nek se javi ![]() [ ColorLab @ 13.10.2014. 10:56 ] @
Najbitnija je dobra volja. Kap što već napisah, hvala ti kao da si mi poslao.
A i ja sam našao u servisu na 50m od mene. [ KrkaCiC @ 13.10.2014. 11:01 ] @
Kad sam rastavljao ploce nisam hteo da ih bacam iz tog razloga,ne vredi nista a bez te plastike se ne moze,nikad se ne zna kome ce zatrebati. AM2 sam dao sto sam imao jer je jos uvek dosta u upotrebi,a s754 niko skoro ne koristi
![]() U svakom slucaju manje si se cimao nego da ti saljem na neki nacin,50m ruleZ ![]() [ cimer @ 29.04.2018. 13:50 ] @
Ako neko ima viška držač za am2+ nek mi se javi na pm. Isto pukao mi je taj plastični nosač za koji se kači kuler. Problem sam privremeno rešio plastičnom vezicom koja je držala pola godine i sinoć pukla. Vezao drugu i radi. Al reko ajd ako već neko ima viška...
[Ovu poruku je menjao cimer dana 29.04.2018. u 15:56 GMT+1] [ ademare @ 29.04.2018. 16:42 ] @
AM2+ , bi trebao da bude isti , kao i AM2 .
Ja nazalost nemam nista visak od toga , to imaju ljudi koji nabavljaju po stranim otpadima , pa ploca neispravna , a oni skinu bar drzac , da se proda bilo sta . Na oglas i nije skupo 100-150 din , vec kako ko ceni , samo skupa postarina . Svi nasi prodavci , bi hteli da budu ja to zovem Biznismeni iz Kreveta ! Niko nece da ode do poste da posalje to kao pismo , pa da postarina bude mala , vec bi svi da okrenu kurira , da on dodje , zato ih zovem iz Kreveta ! A to kosta i retko ko je lud da za robu da 100 din , a 300 za postarinu . [ cimer @ 30.04.2018. 19:52 ] @
U prevodu skuplja tepsija od bureka. Razmišljam kao i ti, kad god nešto prodajem a da je lako i da stane u koverat šaljem kao pismo naravno na firmin račun. Slao par puta žilete drugarima s foruma naravno besplatna poštarina. Neće niko da se cima da ode do pošte a ja eto svaki dan sam u pošti zbog firme. Umesto da sam trgovac ja kupac trgovao bi ja samo kad bi znao s čim....
[ valerijan @ 30.04.2018. 20:16 ] @
[ gilopile @ 30.04.2018. 20:19 ] @
Sto kaze Mare, skuplja postarina. Imam ja tih nosaca bar nekoliko. Pa tamo posle praznika kad budem slao neki laptop, taman i tebi posaljem. Ako moze u pismu jos bolje ili preko poste paketic, jeftinije je troduplo. Naravno, nosac bi te izasao 0 RSD. Samo ostavi adresu na PP i biraj koju ces boju, crni, plavi ili pak zuti :) Gej Rozi nemam :D
Desava se da puknu nosaci, tj. ona mala zabica, jer ima kulera koji kada se napne stipaljka toliko jako stegne kao da treba 3 tone da drzi i samo pukne, cuje se ko petarda :D [ valerijan @ 30.04.2018. 20:22 ] @
Rozi rezervišem kad ti se pojavi! Prešao bih na AMD...
[ gilopile @ 30.04.2018. 20:38 ] @
Hhehe, nikakav problem. Licno bih doneo ako nije problem, poneo bih i litar dobrog vina :D
[ valerijan @ 30.04.2018. 20:46 ] @
Nadam se da je uključena i montaža, testiranje i radna garancija ;)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|