[ brkchey @ 23.11.2014. 21:41 ] @


Znaci to je ta situacija

Niko mi vec dva mjeseca ne odgovara da upit da se odblokira failed VISA.
Medjutim, sada mi nude mogucnost da isplacujem sredstva na bas tu karticu, dok su mi blokirali novi Mastercard koji je uredno verifikovan.

Dakle, ako udjemo kod mene u tab gdje su kartice, vidimo sljedecu situciju:Dostupne su dvije kartice - moja stara VISA koja je FAILED pa sam je oznacio kao sekundarnu, i nova mastercard koju sam uredno verifikovao i oznacio kao primarnu.
Medjutim, ako kliknemo na WITHDRAW, nude se sljedece opcije -Jedino je VISA ponudjena kao opcija za isplatu. :-/

Cekao sam par dana i slao mejlove na koje niko nije odgovarao, mislio sam da treba nekoliko dana da kartica postane aktivna, medjutim nista se ne desava, vec je skoro 7 dana proslo.

Danas sam otkrio da je support aktivan na twitteru i tamo odgovaraju na pitanja svaki dan i morao sam da napravim nalog samo radi toga


Da li netko ima ideju kako da rijesim ovaj problem. Nisam jos pokusavao da posaljem novac na ovu VISU jer mi se ne placa naknada za transakciju i cekao sam da mi aktiviraju MC jer mi je vezan za elektronsko bankarstvo. Dakle ne znam ni da li je VISA aktivna, mozda cak i nije jer je verifikacija FAILED iako tu pise da prima novac. Ovo je ludilo.
Hvala puno
[ mr. ako @ 24.11.2014. 03:02 ] @
Otvori njihovu Skrill Master karticu.
[ brkchey @ 24.11.2014. 07:54 ] @
Nece da moze u "drzavi" Bosni :)
[ Aleksandar Klickovic @ 24.11.2014. 17:05 ] @
Što ne može, ako može nalog da se otvori, može i kartica da se poruči.
Za 10$ godišnje ne boli te glava, pare koristiš čim legnu na Skrill nalog..
[ brkchey @ 24.11.2014. 17:54 ] @
Mislis da nisam vec probao? :)

Ne postoji dugme za karticu u bosanskom interfejsu i drugi su potvrdili da nisu mogli dobiti taj MC.
Iako, postoji mogucnost da se posalju licne informacije i da se aplicira, ali izvan profila, sto sam i uradio, medjutim, nisam dobio nikakvu povratnu informaciju da je proces u toku. Poslije par mjeseci sa Skrillom sada znam da ne treba bilo kakav fidbek ni da ocekujem, jer niko ne odgovara na moje poruke vec mjesecima.

Cim podignem to para sto je ostalo, napustam ih i orijentisem se na Paypal. Skrill je mozda dobar za kladionicu ali sa ovakvom tehnickom podrskom to je obicna kaubojska druzina.


Btw, danas sam u mojoj banci porucio dodatnu debitnu karticu VISA, za 2,5 evra, tako da cu imati i VISA i MC, kasnije cu MC zatvoriti ako mi ne bude trebalo.

Nasao sam ovaj post star 3 godine

https://getsatisfaction.com/sk...ard_withdraw_not_available_yet

Ocigledno je da se situacija ni danas nije promijenila, pa odustajem od pokusaja da aktiviram MC. samo idem glavom kroz zid.

Hvala svima za pomoc
[ Dexic @ 24.11.2014. 19:13 ] @
Ne moze na MC, to su dosta nasih potvrdili. Mozda je moglo neko vreme, ali danas ne moze.

Na Visu mozes.