[ MILANAN @ 22.12.2014. 17:03 ] @
| Pozdrav.Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim frekvencmetrom,kako se pokazao,da li je tacan,osetljiv na promenu temperature,ima li nekih mana i td.Razmisljam o kupovini ali bih ipak da cujem jos necije misljenje o ovom uredjaju. |
[ branko tod @ 22.12.2014. 18:10 ] @
Ovde imaš uputstvo :
http://www.davmar.org/pdf/LeaderLDC822.pdf
Koliko bi ga platio, to je sasvim standardni servisni kaunter. Proveri kakva je situacija
sa rezervnim delovima. Obavezno bi morao da podesiš vremensku bazu kada ga kupiš.
[ MILANAN @ 22.12.2014. 18:41 ] @
Pregledao sam uputstvo,uvek ima neki "baksuz" koji se tesko nalazi ako rikne.Za podesavanje v baze nije problem jer imam cime da uporedim.Cisto me je zanimalo kakva su iskustva sa ovim frekvencmetrom,stabilnost a naravno i da li je podlozan kvarovima.Cena je velika,oko 9000din. pa cu naravno da dobro razmislim a mozda ima mesta za dogovor.Nije problem sto je do 250mhz,lako je ubaciti preskaler ali me najvise zanima ako neko koristi ovo cudo kako je zadovoljan sa njim.
[ zica49 @ 22.12.2014. 18:48 ] @
Ako ne spojis na ulaz visoku VF energiju ili ogroman napon ne treba da brines.Ipak nije u pitanju "balon"nego ozbiljno konstruisan instrument. :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.