[ lukabor @ 03.01.2015. 19:53 ] @
Pozdrav svim forumasima, imam problem sa ves masinom vec dugo vremena a para za drugu nema... msm da je kvar u elektronici ili programatoru nzm... sta se desava??

Ukljucim masinu podesim program pranja znaci koji god da je, i dal je ukljucena centrifuga ili nije znaci problem je isti. podesim sve ukljucim PLAY, masina uzme vodu i to je to, stane i nista nece da radi.. i tako zeza dan, dva ili nedelju... ukljucim posle nekog vremena i pere kao da joj nije nista, pa onda odjednom ista prica... sta bi moglo da bude... i da, kada uzme vodu primetio sam da se cuje neki zvuk na sekundu.. (da improvizujem... TK, kao plastika o plastiku ili nesto slicno, nzm kako da objasnim) cim se cuje taj zvuk nece da radi, a kada uzme vodu i ne cuje se taj zvuk hoce da pere.. moze li, ili zna li ko sta je pr
[ test1234 @ 03.01.2015. 22:18 ] @
Pregledaj cetkice na motoru, elektro bravicu i elektrolite + blokove na elektronici.
[ edi maj @ 03.01.2015. 22:24 ] @
Plus tahogenerator.
[ lukabor @ 10.01.2015. 21:33 ] @
nasao sam problem. .. na ploci svi konektori su popustili i nemaju dobar kontakt, kako ih pomerim malo odma proradi masina... ali sada imam drugi pr. postu su se buksne sa nekih zica i polomile i otpale, nzm gde mogu da kupim takve buksne.. one su kockaste. dal neko zna gde mogu to da nabavim
[ Trick__Fix @ 11.01.2015. 05:25 ] @
Jesi li u mogučnosti da okačiš sliku tog problematičnog konektora ?
Ili ga uslikaj ili mu nađi sliku na net-u pa okači link.

Poz

[Ovu poruku je menjao Trick__Fix dana 11.01.2015. u 08:52 GMT+1]