[ maliandjel @ 18.01.2015. 22:04 ] @
| Potrebna mi je pomoc. U pitanju je LG mini linija LX-M341. Mislim da se prilikom selidbe dogodila nezgoda sa mini linijom. Ne ocitava mi CD-ove. Kada ubacim cd cuje se kratko ocitavanje zatim na displeju pise "No Disc". Inace sve drugo radi sem toga. Ne znam sta da cinim povodom toga i da li je pametno resenje servis. |
[ ZAS011 @ 19.01.2015. 06:45 ] @
Najpametnije rešenje je servis, a sledeće što možeš da uradiš je da daš deci da se igraju, ili u nastupu besa da pokušaš da popraviš univerzalnim alatim težine 1 do 2 kg (čekić)

[ gilopile @ 19.01.2015. 07:04 ] @
Prvo treba pokusati ocistiti socivo lasera. Moze lepo posluziti stapici za ciscenje usiju. Ako ne pomogne ciscenje, ili je crko laser ili motor...U biti, popravka je isplativa. Moze da se nadje komplet laser za tu liniju, pa zameniti i to je to...Ili servis...
Ako vec mora cekic, onda nis` ispod 5kg :D
Salu na stranu, jeste da danas mozes sluske ustekati i u pepeljaru i slusati muziku, ali meni su i dalje fensi te linijice i vredi popravljati.
[Ovu poruku je menjao gilopile dana 19.01.2015. u 08:24 GMT+1]
[ maliandjel @ 23.01.2015. 11:03 ] @
Hvala na savetima skoro da je proradio cekic ali onaj mali. Nego upravo sam otvorila poklopac i ocistila ali nista se nije dogodilo dok je nisam malo protresla i sada vrti CD-ove.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.