[ S.G. @ 31.01.2015. 23:42 ] @
Pozdrav ...
Pre par dana mi se pojavio problem s USB portovima ... U koji kog da ubacim flash , samo se čuje ona zvuk da je ubačen i onda zvuk vađenja fleša ... I tako u krug , u nedogled .. Probao sam više fleševa , ali za svaki isto , reinstalirao drajvere .. i ništa .. Portovi su u redu , jer u koji god da ubacim miš i tastaturu rade normalno . Jel ima netko ideju što bi moglo biti , i kako to resiti ?
[ citizenx @ 01.02.2015. 07:15 ] @
Video sam to u slucaju kad je kupljen laptop koji podrzava samo Windows8, a bio je instaliran Windows 7. Ako je laptop predvidjen za Windows 7, instaliraj sve drajvere sa sajta proizvodjaca.
[ S.G. @ 01.02.2015. 11:40 ] @
Destkop racunar je u pitanju... A problem je bio tamo gde sam najmanje glado.. U flesu... Donesem danas tri,cetiri druga stika, ubacim svaki radi... Izgleda da sam bas baksuz kad se uhvatih za neispravne... Inace u taj USB nikako nisam sumnjao jer sam pre par dana instalirao windows sa njega.. Danas ga probam u drugom racunaru, isti problem.. Tako da samo cu prebaciti win na drugi fles i sve je u redu. Hvala u svakom slucaju :)